6 - 9 jun lepas, kami sekeluarga holiday ke johor bahru :-)
2-3 minggu before that baru arrange utk holiday kali ni. last minit!!!
sebab ada court kes on friday 7 jun tu.
after da dpt book hotel, terus la sms frens kat jb ~ "apa ye tempat makan yg best?"
yeszaaaa dpt la few respon yg buat hati ni teruja nak ke jb...

cek in kat thistle ~ sharp kul 2pm on khamis tu 6 june. bilik lom ready.
we all nak deluxe seaview. kena tunggu an hour or more.
so decided to jjcm dulu la, lunch time kan...
misi utama ~ makan-makan kat few places yg di google kan dikatakan glamer, mesti pergi...

terus tekan kat garmin gps ~ few minutes sampai...

::::: Zz Sup Tulang :::::


mee rebus tulang

sup tulang



izzat makan biskut coklat jer...

puas hati!!!
dulu time keje kat jb 3-4 kali gak makan kat sini.
tapi tak pernah try anything berkaitan tulang-tulang tu.
tak tau langsung ni tempat glamer kat jb hi hi hi...

tu tulang kambing, dpt tahu dlm satu program jjcm kat tv.
restoran ni masuk tv few times :-)

dinner plak actually nak gi danga bay, but ujan lebat!!!
dek kerana ada baby, tak le kami merayau.
again, tekan tekan kat garmin gps ~ few minutes kami sampai...
lalu jalan istana bukit serene hi hi hi dari tepian tebrau...
nak makan kat tepian tebrau tu mcm tak best, packed!!!

::::: Singgah Selalu :::::








pernah gak gi sini dulu-dulu dgn frens.
byk kedai sini mcm food court...
makanan? biasa-biasa aje...

singgah selalu ni kat area berdekatan dgn danga bay.
ada plak funfair!!! nurin & syuhada excited nak gi.
bab since ujan lebat, tak dapat la sayang-sayang ibu....

2 kali dinner, 2 mlm berturut-turut makan kat sini.
mlm pertama amik makanan goreng-goreng aje...
mlm kedua baru amik diorang punyer signature dish ~ siakap kukus limau ala thaii...

::::: Kacang Pool & ABC Bomba Larkin :::::


kacang pool



yeszaaaaa ! mr.asben siap bungkus kacang pool utk makan malam...

misi kedua yg sukses bersambung next entry yer :-)

Photobucket