dua dara saya ni start exam akhir tahun ~ ari ni... skola pagi & skola agama... |
da 1-2 minggu yg lepas buat ulangkaji dgn diorang.
aduhai! stress ibu anak-anak oii...
tapi diorang relax je...
ibu doakan akak & adik dpt result yg cemerlang ye.
ibu tahu akak & adik boleh buat... hanya korang berdua byk main!
anak dara saya berdua ni da pun bercermin mata start 10.10.2014 lepas...
alhamdulillah now both of them da pun selesa...
da tak janggal...
power masing-masing sgt tinggi.
terpaksa bercermin mata...
takpe la sayang... da memang ibu ayah specky kan...
ok la tu :)
itu aje la mau citer...
ibu stress!!! aduhai...
korang stress tak kalau anak-anak nak exam?
saya mengaku ~ saya ibu yg exam-oriented !
dari anak-anak tadika dulu...
cepat la minggu ini berlalu... moga nurin & syuhada selamat...
sukses dpt semua 100%... aminn...
4 Comments
Perasaan yang sama dengan saya. Tengah stress sebab anak-anak exam minggu ni. Target tetap #1 dalam kelas. Exam oriented sangat kan... yang penting kita nak diorang jadi yang terbaik. Kalau tak mula dari kecik, bila lagi kan? (^^)
ReplyDeletegood luck for your kids!
Amin...inshaa'allah. Anak saya start periksa skolah kebangsaan ngan skolah agama harini.
ReplyDeletegood luck untuk peperiksaan anak2
ReplyDeletebtw done follow u, follow mine too :) - Noob
Anak saya baru darjah 1. Memang stress tapi dia maintain happy jer..
ReplyDeleteAMBIL PERHATIAN :
Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.
Komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan jika berlaku masalah dengan komen tersebut. Komen yang berbentuk iklan, mengandungi soalan yang tidak berkaitan dan pernyataan bersifat provokasi tidak akan dilayan dan disiarkan.
Komen dari "Unknown Profile" tidak akan disiarkan kerana identiti anda tidak dapat dijejaki. Sila tinggalkan emel anda untuk dapatkan respon dari pemilik blog.