alkisah sabtu lepas...
bwk anak-anak jln ke sini...
at first nak bw anak2 sekali lagi ke berjaya times square.
last minit, tukar plan :) ke sini...


deko sempena tahun baru cina :)
ada pertunjukkan pentas opera cina, menarik...


luas... panjang!
ada parkson & tesco.
ada bowling & panggung wayang.
boleh ice skating jugak kat sini uolls :)
anak2 saya sgt nak ber ice skating, but nanti ye anak2, uolls besar skit lagi ibu bagi lampu ijau.


and ada juga adventure place utk dewasa.
mcm2 aktiviti lasak ada ~ terbaik!


and kedai jual mcm2 yg tak terfikir di minda!
best...
kami masuk HomePro...
i like :)

tempat makan?
sediakan duit nya aje... mcm2 makanan boleh test...

hajat di hati nak merasa magnum @ putrajaya.
namun tidak kesampaian...
beratur nyer terlalu panjang!
puas merayu kat mr.asben nak beratur jugak, tapi tak approved :(

bergambar aje la...

tak dpt magnum, jom lepak kat kolam sebelah tu ~ the symphony...
tgk air pancut :)












lama juga kami lepak lepak kat kolam ni.
mr.asben gi solat asar...
ijat berlari-lari kegembiraan...
ibu ikut berlari-lari la jugak, takut ijat terjun dlm kolam air pancut!

terbaik la buat gini.
mcm di klcc ~ ada taman kat luar.
but here tak sebesar la taman di klcc tu kan.
cukup la utk biar ijat lari-lari :)

ok ok... ada lagi mau citer.
tapi bateri laptop mau abis...
kita post entry ni sampai sini aje dulu :)
babai :) for now la...



qaseh gold = suplemen keluarga...
utk anak-anak se awal usia 12 bulan ~ in shaa Allah :)
berbaloi... harga berpatutan...
beristiqomah dgn makanan sunnah ~ madu & kurma...
klik image di atas utk maklumat lanjut :)
Photobucket