opps!
saya tak menjual...
ni ikan pekasam, mak mertua adik saya yg buat.
adik balik lenggong, sure saya kirim...
rasa-rasa takde lauk, goreng nasi & ikan pekasam ni...
goreng garing...
saya biasa hiris bawang besar & cili hijau / cili padi.
goreng sekali bagi sebati rasa ikan, bawang & cili.
adik ipar yg ajar :)
memang membangkitkan selera!
boleh jadi kes nasi bertambah dua, tiga, empat pinggan :) hu hu hu...
4 Comments
hi salam jumaat :D hehe.
ReplyDeletesedap ye pekasam..fav ni .
ReplyDeletemakan dengan nasi panas2..hihi
salam perkenalan sis & jemput ke blog nana
Wah..sedap ni..
ReplyDeleteikan pekasam ni pembangkit selera..makan dengan nasi panas2 pun jadi..
ReplyDeleteAMBIL PERHATIAN : Komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan jika berlaku masalah dengan komen tersebut. Sila berfikir dengan waras sebelum menaip apa-apa komen.
Komen yang berbentuk iklan, mengandungi soalan yang tidak berkaitan dan/atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen oleh "unknown profile" juga tidak akan disiarkan.
Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.