assalamualaikum :)

weekend ajer, mesti terasa cepat berlalu kan...
tu la hakikat nyer, masa itu emas...
just nak citer, mlm td kami layan panggung lagi anak-beranak.
bw sorang anak buah mr.asben :)

bergambo dgn angry birds dulu ler...
coming soon ye uolls...

ni baru betul... ijat bergambo dgn para pahlawan the avengers...


nak dijadikan cerita, tak beli kan tiket utk ijat.
as usual kan dia dok di pangku dgn ayah.
tapi ntah nape ijat sporting plak nak dok kat satu seat kosong, sebelah saya.


layan preview the angry birds dulu, mcm best. kuar 12 mei nanti ye uolls.

ok la citer captain america civil war ni.
UNITED WE STAND, DIVIDED WE FALL ~ avengers terbahagi dua.
antara yg nak ikut kata kerajaan... dan yg menyelamatkan dunia.
kerajaan nak hadkan kuasa avengers ni, agar diawasi selalu diorang.
sebab dlm pada avengers ni menyelamatkan dunia, kekadang berlaku perkara-perkara yg membuatkan org awam tercedera / terkorban.
captain america tak setuju. tu yg dia berpecah tu dgn ironman & few others.
best gak la tgk adegan diorang bergaduh sesama diorang ~ spiderman & antman pun join jap bantu avengers.

ending nyer sungguh sedih la... ironman sentap!
gaduh dgn captain america...
avengers lain masuk lokap di dasar laut...
menarik la citer ni.

sepanjang citer ni, kali ni, ijat tak dok diam.
kejap dok sebelah saya, kejap dok pangku mr.asben.
pastu asyik bercakap aje :)
saya peratikan dia boring bila movie tu adegan bercakap.
time adegan lawan-lawan, ijat dok diam, concentrate!!!

sape lom tgk citer ni, gi la this coming weekend :)

Photobucket