assalamualaikum frens & families :)

ari ni saya kurang sihat ~ dpt MC.
seharian rehat kat umah... tenangkan fikiran.

update skit blog kecil ni hah dgn info panas.
panas ker ???!!!
ada prospek yg kata ~ bila emas, ia adalah satu skim piramid. penipuan semata.
emas fizikal takde. hanya untung yg dpt dilihat dlm website.
mengkayakan upline ajer.

maka, adalah penting saya nak bagitahu ni. sgt penting... satu ilmu yg semua patut ada.

Saya Kempen Beli Emas Fizikal, Bukan Buka Akaun Emas

:::POWERGOLD EMAS FIZIKAL:::

*Tolong ingat betul-betul apa yang saya bagitahu ni*

Beli emas dengan POWERGOLD - samada belian item 999.9 @ 916 - semuanya akan dapat emas fizikal. Cuma perniagaan *DI~ONLINE~KAN*...
apa saje brg zaman kini kita boleh beli online. dok diam kat umah & beli brg.
termasuk la emas fizikal. ikut peredaran zaman yg semakin maju gitu...

POWERGOLD tidak pernah dan tidak akan jual emas atas kertas (paper gold) yang bukan fizikal macam Gold Investment Account (GIA) di sesetengah bank konvensional di Malaysia.

Semua pelanggan POWERGOLD boleh pegang dan simpan sendiri emas milik masing-masing. Jangan bimbang ...
Anda bole rasakan AURA EMAS itu sendiri... dr 0.5gm ke 1 kilo....

saya kempen kita simpan 1 gram emas 1 bulan utk 1 keluarga.
beli emas dgn saya ~ your trusted online powergold stokis :)


bye :)

Photobucket