assalamualaikum 😊

jgn lupa tukarkan skit keuntungan perniagaan anda tu kepada emas. nampak! jelas nak tgk UNTUNGnya, kan?


🌺Harga emas Jan 2016 🌺
⬆04/01 = 171
🌺 Harga Emas Bulan Okt 2016 🌺
⬆26/10 = 196

27/10? ada dgr desas-desus kata nyer jap lagi nak naik rege!
biasa la tu. harga naik, kita yg da ada saving ni mesti gembira. sudah untung.
time harga turun, kita yg memang amalkan saving emas ni, cecepat ler beli.
perkara normal dlm simpanan emas.

stokis powergold adianiezgold
mungkin kah? kalau tgk situasi ringgit sekarang ~ tidak mustahil.
tapi ni jangkaan para pakar ekonomi je.
harapan saya betul la hendak nyer hi hi hi :)


ok tu jer.
moga sharing saya ni membuka hati mana2 yg sebelum ni teragak-agak.
and sememangnya sharing kat blog ni telah menjemput ramai utk amik tau pasal simpanan emas.
meskipun masih belum memulakannya, kan?

stokis powergold adianiezgold

stokis powergold adianiezgold


bye!