assalamualaikum :)

akan seharian bersama anak2 bertiga. excellent! 👍i love saturday sunday...
apa yg lebih indah selain dari melayan kerenah anak2 kan ?
nak throwback pagi ni. kisah 2 minggu lepas.
ada 1 hari tu sgt la teringin makan pizza. terus call mr.asben dari opis, "mlm ni i order pizza tau..."
bila dia kata ok, indah nyer dunia ku 💓.

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
anak bertuah sorang ni kurang minat 🍕.
dia kalau makan kat umah ke kat kedai ke, utk dia adalah spegeti bolonis & roasted ðŸ—.

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
roasted drummet yg sgt sedap !!!

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
pizza first class ~ ultimate hawaiian.
ni toppings nyer ialah cendawan, nenas dan ayam. then uolls add cheese extra ler.
sedap nyer la hai gabungan toppings tu. makan panas2.

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
pizza classics ~ extravaganza.
ni plak seingat saya sosej, daging dan lain2. memang sedap jugak!
yes, again add cheese extra. meleleh!!!

normally kami amik pizza favorites jer.
but mlm tu nak kasik up skit la kat anak2, amik yg mahal skit 😀.

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
cinnastix ~ ni dpt free tau.
sebab agak nyer kami dah 3-4 kali order delivery, dpt la free gift 😊
anak2 dara sgt suka cinnastix. ada cicah dgn sos putih cheese gitu.
saya x dpt merasa. abis dimakan dek anak2 dara. berbaloi la free gift ni...

one thing la nak share, domino's pizza ni ada 30 minutes delivery guarantee.
and tiap kali la kami order, tiap kali tu la lebih 30 minit.
and tiap kali la kami dpt free pizza voucher. alhamdulillah...

domino's pizza 30 minutes delivery guarantee

domino's pizza 30 minutes delivery guarantee
ni syarat-syarat nak guna voucher ni ye...

so so so, nak share... pagi tadi godek2 website domino's pizza.
ada offer skit la...

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2

bleh la order ekk hingga 4 disember (ahad) nanti :)
lari skit la dari menu sambal, asam pedas, masak lemak cili padi 😄.

and sabtu lepas, again kami order delivery domino's pizza lagi uolls.
tapi tak guna la domisavers tu.
guna voucher lambat tu :)
kali ni kami order 2 spageti bolonis, roasted drummet & 1 personal pizza.
1 regular pizza free kan... i like!

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
chicken spageti bolognese yg sedap...

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2
personal pizza toppings simply cheese...

DomiSavers @ Domino's Pizza ::: Pizza Harga RM2

nampak tak tu uolls?
di manakah kedudukan ijat?
yes yes yes... di bawah meja makan kat dapur.
punyer la dia tak nak kakak2 makan roasted drummet tu. rela makan bawah meja tau.
hadoi lah anak ku sorang... sampai abis la ayam tu dimakan nyer.
one thing good yg saya perhatikan...
makan satu ayam sampai abis isi, dia kuar dari bawah meja and buang tulang kat tong sampah. pastu masuk balik bawah meja, makan lagi. tinggal tulang, buang kat tong sampah.... hingga la ke ketulan ayam yg terakhir hi hihi...
hmmmm...
ok bye.

Photobucket