assalamualaikum...

ari ni jengah2 jap blog. ada la time beberapa minit ni.
sib baik awal2 kat umah dah upload gambo dlm draft.
pilih2 aje and bleh la karang ayat less than 10 minit ni hah...

sesungguhnya, saya da gi dah ke Ikea Cheras, ptg raya aidil'adha ari tu.
tahun ni, raya aidil'adha saya beraya di KL, umah kakak bersama emak abah 😊.
tapi adik-beradik saya yg lain 😐, takde. hanya saya & anak2.
lauk-pauk pagi raya, kakak yg beraya di umah mak mertuanya, dia anta mlm raya tu.

so, boring ptg2 raya tu, ajak la mr.asben ke Ikea Cheras. cuci mata saje, survey saje.
and makan2 kat food court Ikea Cheras tu.

Saya Sudah Makan Meatball Fofular di Ikea Cheras
ni makanan yg di order oleh adik saya, braised lamb shank with potato wedges RM29.90.
sedap... but saya prefer lamb shank di Secret Recipe 👍.

Saya Sudah Makan Meatball Fofular di Ikea Cheras
yg ikot ari tu hanya izzat.
kakak2 berdua dok umah, jaga atok uwan.

Saya Sudah Makan Meatball Fofular di Ikea Cheras
chicken meatballs with mashed potatoes 10 ketul RM10.

Saya Sudah Makan Meatball Fofular di Ikea Cheras
ni nama nyer swedish meatballs (beef). 15 ketul RM15.
saje aje beli both, mau rasa...

yes sgt sedap makan meatball Ikea. abis kami 4 beranak makannya ðŸ˜‹.
rugi tak bwk kakak2 berdua, makan bersama.
tapi... kesedapan meatball tu tak le buat saya termimpi2. sedap sekadar-sekadar saje.
tak rugi la membeli nyer. gitu jer la hi hihi...
kuah nyer & mash potato nyer tu sedap. bila makan semua sekali, nyaman jer kita kunyah.

Saya Sudah Makan Meatball Fofular di Ikea Cheras

before balik, bergambo la dulu kan uolls.
tu hah tulang lamb shank tu tutup muka izzat.
one day boleh la repeat dtg sini lagi... dlm masa terdekat kot.
mcm2 nak beli nih!
bila da tau harga, senang ler buat bajet kan... dtg skali lagi, terus shopping.

Photobucket