( 3.15 ptg )
assalamualaikum...

langkah kurang kan izzat dgn phone = tv.
apapon program kegemaran izzat = dgn syarat jarak dari tv tu mesti jauh ye.
oleh sebab langkah ini la, memang tenggelam la segala program ibu.
dlm hati kekadang simpan gerrrrrammmm!
asyik program izzat, program ibu bila ? kita tukar channel karang, dia mula la merengek.
maka... layan kan jer la big boss sorang ni saban hari...

Big Boss Yang Kejap Ada... Kejap Takde !
ada...

Big Boss Yang Kejap Ada... Kejap Takde !
takde!
walaupun takde di kerusi, jgn sesape berani tukar channel!

dgn kerusi biru dia tu. sometimes dia siap-siap sorok kan remote tv 😄.
contoh nyer semlm. puas la mencari. izzat sendiri lupa mana dia sorok kan. tak ke haru???

sabo jer lah kan... hi hi...