assalamualaikum šŸ˜€

tadaaaaaa... blog ni ada dah bloglist. awal bulan ni baru set up slowly.
šŸ˜… lama juga takde bloglist. blogwalking from tukang komen dan dashboard.
bloglist ni pun adalah majoritinya blogger @ friends yg sudi tinggal komen di tiap entri.
top komen from 1 Januari 2018 hingga 30 Mac 2018 šŸ‘. dan yg aktif at least update entri for 2 months.
tq friends. love uolls...

Bloglist AdianiezDotCom
standing side by side šŸ’œšŸ’œšŸ’œ

tak berniat utk buat segmen khas utk siapa yg nak masuk bloglist.
sebab saya lebih suka utamakan blogger yg sudi tinggalkan komen di blog.
means that ada interaksi dua hala antara kami.dia singgah, saya singgah balas. ikhlas.

akan update from time to time.
mudah nak blogwalking, kan...
but, still saya akan blogwalking dari dashboard dan facebook.
saya akan klik apa je yg saya tertarik. takde pilih bulu lah ha ha ha ha šŸ˜„ šŸ˜….

in shaa Allah, berakhirnya bulan April ni kelak, bakal bertambah la bilangan link di bloglist saya tu.
and utk April ni in shaa Allah ada jugak gift utk tukang komen di blog.
tema April ni is cabutan bertuah. among all 10 commentators, 1 yg bertuah akan terima gift.

in shaa Allah...