assalamualaikum πŸ˜ƒ

pagi Ahad.
mcm biasa, pagi ni saya da siap-siap jadi siren :
  1. kasut da basuh
  2. baju / tudung da gosok
  3. homework skola da settle
  4. ada apa-apa nak dibawa ke skola (kekadang diorang last minute tgh mlm baru inform 😑)
  5. beg-beg skola da siap
terutama utk kak Nurin, kul 5 ptg karang nak di anta ke asrama semula kan.

Review Wayang : Rampage

Review Wayang : Rampage


so citer pagi ni ialah... mlm tadi kami anak-beranak masuk panggung - Rampage.


Review Wayang : Rampage

anak bertuah yg sorang ni standard la, akan ada pe'el nyer.
mana dia nak duduk. mana dia nak berdiri. mana dia nak berlari πŸ˜„.
before movie start, πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ kami posing sama-sama dulu mcm biasa. layan jap ler...

Review Wayang : Rampage

Review Wayang : Rampage

Review Wayang : Rampage

Review Wayang : Rampage

Rampage memang ohsem. saya ada la lebih 10 kali terkejut!!!
memang action habis lah... i like πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯.

Davis Okeye (lakonan The Rock) merupakan sorang primatologist kat Zoo. dia memang bela sekor gorilla albino, namanya George, dari kecik. memang dia yg jumpa George satu masa dulu. so, Davis dan George ni memang rapat. diorang berkomunikasi dgn bahasa isyarat. sgt bagus and comel ha ha haha πŸ˜„.
nak dijadikan cerita. satu syarikat saintis ni buat satu bahan la. as usual, bahan ni, dlm 3 kapsul, da terjatuh dari angkasa lepas ke bumi. 3 kapsul jatuh di 3 tempat. bahan kimia ni adalah campuran dna binatang-binatang. ada kuasa luarbiasa!!! bila da jatuh ke bumi, kapsul tu pecah!
maka, 3 binatang yg terhidu asap bahan tu ialah George, sekor serigala dan sekor buaya. 3 binatang ni membesar jadik mcm gergasi dlm citer ultraman tu.
abis la bandar Chicago dlm usaha si saintis tu nak kan dna 3 binatang ni. abis la bandar Chicago dlm usaha askar nak selamatkan semua org. Davis memang follow la George. dia sgt sayangkan George. Davis buat apa saje utk selamatkan George dan Chicago tu.
ending nyer, Davis dpt selamatkan George dari terus mengganas. dan George yg selamatkan Chicago dgn gaduh dan bunuh buaya dan serigala gergasi tu.

Review Wayang : Rampage

uoll kena tgk. bwk la anak-anak...
citer nyer memang tak bosan. dgn lakonan The Rock yg mantap. gagah perkasa tapi kelakar ha haha ha πŸ˜… πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.
saya kasik 10/10 bintang.