assalamualaikum...

good morning 😍
setiap awal bulan, rata-rata entry blogger adalah memaklumkan tukang-tukang komen yg paling top di blog masing-masing.
mcm saya ni hah, 3 bulan tertangguh nak buat announcement ni.
pohon maaf kpd 3 blogger yg terpilih mendpt gift dari Blog Adianiez.
namun... personally saya da pun roger diorang bertiga and gift telah pun diorang terima.
amanah...
selesai dah before raya ari tu 😎  ðŸ˜„.

Throwback | Top Commentator Blog Adianiez
3 gift utk 3 org yg bertuah...

Throwback | Top Commentator Blog Adianiez
MAC 2018

Throwback | Top Commentator Blog AdianiezThrowback | Top Commentator Blog Adianiez
APRIL & MEI 2018
(cabutan bertuah)

***
Mac : Zumal
April : Farhanna
Mei : Ejulz
***

ptg nanti in shaa Allah saya annouce barisan commentator Jun yg ohsem lagi wonderful!
gift pun da ada alhamdulillah... barulah berani nak announce hi hi hi 😉...
pun saya guna cara cabutan bertuah. kali ni Izzat yg buat cabutan.
kiranya dicabut nama yg pernah dpt gift dari Blog Adianiez, tetap dia yg akan dpt juga.
da namanya 'bertuah' kan. sape la saya hendak menidakkan ke'bertuah'an dia 😅.

😎😎 👌