assalamualaikum 😊

salam dihulur di pagi-pagi Ahad.
tiada apa yg diharapkan, melainkan, dipanjangkan doa agar kita dimurahkan rezeki dan dilimpahkan dgn nikmat kesihatan yang tidak berpenghujung.
aminnn...
kami sekeluarga sarapan mee segera goreng mamak style. teh o panas.
tak ke mana hari ni. kakak-kakak buat homework. baca buku skit pepagi Ahad. esok da skola...
pagi ni, tak dpt riadah di taman. misi gaya hidup sihat tergendala genap 7 hari.
moga esok pagi dpt bermula kembali. badan pun da sihat alhamdulillah ðŸ˜Š. takde pun timbang berat lagi sejak 2 minggu lepas.
masih nak teruskan dulu exercise ni selama 4 minggu, then baru nak timbang 😅.
hah???!!! heboh la ckp pasal gaya hidup sihat, tapi ni hah 👇👇👇 terbentang makanan tak sihat 😆😆😆.
releks korang. ibu & ayah nyer aje diet. tidak utk anak-anak ye.
anak-anak masih bebas makan apa saje, selagi ibu ayah mampu membayarnya.
ni pun bukanlah gambar terbaru korang. throwback few weeks ago.
nak dijadikan cerita, gambar semua ni masih ada dlm memori phone. at first tak nak share kat blog pun.
tapi tu la, berkaitan dgn birthday Izzat, sabtu 2 minggu kami dinner di Pizza Hut. favourite place to celebrate birthday.
tapi kecewa... hmmmm GST da 0%. tapi harga semakin mahal! option hidangan semakin kurang utk kami 5 sekeluarga 😔.
sedih sgt. tak brape meriah anak-anak makan. menjelma SST 10%  nanti, camne lah...

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
delivery within 30 minutes 👍

sebab tu lah, up kan gambar Domino's Pizza ni. sebab kalau anak-anak nak menikmati pizza di rumah, saya prefer order Domino's Pizza than Pizza Hut.
seingat saya, time ni beli 3 regular pizza & 1 Cheesy Four. harga pun affordable.
memang puaslah anak-anak makan.
semua tu sampai aje kat rumah, terus makan panas-panas. cheese nyer wow 💥💥💥 melt dlm mulut!

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Aloha Chicken

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
saya suka order New York Crust. tak tebal dan tak nipis.
just nice. kak Nurin & Syuhada prefer yg ni dari yg lain 😍.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Simply Cheese

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga
Beef Pepperoni

then, wajib la order sides kan. tiap kali order pizza confirm saya akan try semua side order.
merasa. menikmati makanan.
masa tu saya order Cheesy Four. biasanya kami order Fabulous Four 😅😅.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

kelmarin dpt plak flyers baru dari Dominos Pizza 👇👇👇.

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

#DominosBelanja | Pizza Pilihan Keluarga

dah tau dah...
dah tau dah...
hadoilah... Dominos Pizza. menggoda betul lah! kak Nurin & Syuhada da request pembelian.
hu hu hu hu... 
ptg semlm, balik dari kenduri di kampung, plan nyer nak singgah dominos pizza di bandar Tampin.
tapi, sebab da lewat ptg sgt, terus pecut balik Bkt Katil.
nanti-nantilah ye kakak-kakak... ada la rezeki kita nanti 😃.

korang-korang yg teringin, boleh la call for delivery. 30 minit jer maksima masa menunggu.
makan panas-panas pizza tu, sedap!!!
then layan dessert aneka lava cake dominos. syooooooooorrgaaaaaaaa 😋.

👌