assalamualaikum šŸ˜‰

Blogger Challenge No 6 | Everyday makeup look. A picture of you
makeup cara saya šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡.

Blogger Challenge No 6 | Everyday makeup look. A picture of you
everyday makeup look.
šŸ˜’šŸ˜’šŸ˜’ "mana makeup nyer, Aida oii???" šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„

yg kaler hanya lipstik jer. tu pun mcm tak nampak kaler, kan? ha ha ha ha ha...
makeup bagi diri saya :
  1. start dgn foundation. wajiblah tutup pe patut. nampaklah siap sikit muka tu.
  2. dah ratakan foundation dgn puff, baru la amik berus dan layang-layangkan loose powder serba sedikit. 
  3. mcm dah ok, rata, lawa dari sebelum nyer šŸ˜, terus sapu lipbalm kat bibir. ni wajib. bibir saya sejenis yg cepat kering!
  4. then lipstik yg mcm tak nampak tu. letak la lebih kurang... tak suka warna terang sgt. 
  5. then, lipliner. ni tak wajib. kalau rajin.
  6. last sekali --- wajib --- eyeliner, dlm bahawa kampung nyer, celak. tanpa celak ni, saya rasa muka saya tak siap! tak keluar rumah pun, lipbalm dan celak wajib pakai.
done... good to go!