assalamualaikum...
salam sejahtera 😊😊😊.
ari ni terlebih produktif plak.
3 entri 😄😄😄.
sebab, terlanjur clear kan image dlm phone yg beribu tu, up terus lah dlm blog memana patut.

nak la bercerita.
Isnin lepas lapor diri di Putrajaya.
kebetulan adik bongsu, cuti semester. dia la jadi pemandu kereta bwk akak nyer ni ke Putrajaya.
agak lama la dia menunggu akak nyer ni hah.
separuh hari!!!
maka, akak nyer yg happy ni, belanja la adik kesayangannya apa yg adik nyer nak.
singgah Alamanda jap before berangkat balik Melaka. hamek ko... nak kopi stabak 😄😄😄.
akak nyer ni dah le kolot, tak pandai nak order order kat kaunter stabak tu.
alang-alang si adik nak, marilah akak belanja sambil belajar-belajar tentang kopi stabak.

Starbucks | Cocoa Cappuccino + Hazelnut
mine : hot cocoa capppuccino with additional flavour - hazelnut 😍.
adik's : java chip.

sgt betul lah pilihan saya.
sedap nyer lah - cocoa cappuccino, ada flavour hazelnut. alhamdulillah...
pahit nyer. manis nyer. harum nyer. complete!!!
puas rasa hati membayar kopi sedap gini 😍.

😎  ðŸ‘