assalamualaikum πŸ˜ƒ
rindunya nak blogwalking...
komen-mengkomen.
malangnya, these few days sgt ketat aktiviti.
tak dpt nak belek phone and blogwalking.
waktu mlm, jgn haraplah kan...
masa utk keluarga la plak 😍.

apa khabar ari ni semua?
jerebu dah xde dah kan seluruh negara? Melaka ni mcm dah ok.
hampir tiap hari hujan. jadik lah, walaupun sekejap-sekejap.
baru lah seimbang cuaca kita. sihat sejahtera...
sama-sama la kita menjaga alam sekitar.

di masa yg singkat ni (dah nak 5.20 ptg dah ni, kena cecepat balik πŸ˜„), nak la share citer pasal mee goreng.
aik??? mee goreng pun mau citer ke? πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
iye la... tanda nyer iolls reti goreng mee lah ha ha ha ha... gurau!!!

takde pe special pun mee goreng saya ni.
rencah tumis bersama ciliboh ialah bawang merah, bawang putih & udang kering.
ada la 4 ekor sotong sederhana besar. dipotong kecik.
fishball wajib buh sepaket πŸ˜….
then, taburan daun bawang dan bawang goreng.

Mee Goreng NuMee Gardenia
hah gitew - Mee Goreng NuMee Gardenia 😍

now saya dah guna NuMee Gardenia tau.
happy bila now mana-mana kedai dah jual.
mudah nak beli dah. dulu awal2, kat mydin jer. tu pun cepat naw abis!
cantik plastik nya. ada standard πŸ‘πŸ‘πŸ‘ gitew. tak la berminyak-minyak bila kita pegang!!!

Mee Goreng NuMee Gardenia

Mee Goreng NuMee Gardenia
lebih bersih. sudah dibilas. sedia utk dimasak.
yg ni recommended lah utk para penjual mee goreng di pasar mlm.
sebab, obviously diorang takkan bilas mee kuning bila nak goreng.
saya memang nampak byk kali, dari plastik terus ke kuali jer πŸ˜–.

Mee Goreng NuMee Gardenia
tu dia... tak berminyak. just nice 😍.

sgt la selesa bila ada produk sebegini yg diyakini.
takde keraguan.
senang hati. sempurna...

saya sgt sarankan mana-mana peniaga iks yg mengeluarkan produk seperti ni, invest utk dptkan packing yg sempurna sebegini.
because, ia akan menarik perhatian pembeli. mahal, tapi org tetap beli.
jgn takut-takut amik risiko, keluar modal lebih skit utk r&d.
mereka mampu? kita pun mampu. apapun, kena ada sedikit usaha dan kecekalan.

😍😍😍