assalamualaikum 😊

ingat tak entri lama saya 👉 putu piring Bukit Beruang.
kelmarin, setelah sekian lama, saya beli lagi.
sukar nak beli kalau tak order awal 😅. habis sesaje. buat letih driving ke sana jer.

Putu Piring | Buncit dengan gula melaka

Putu Piring | Buncit dengan gula melaka

😋 sedapnya.
puas hati makan sekeping tu. kenyang yg amat-amat.
gula melaka nyer amat la sedap dan banyak.
gula melaka tau. bukan gula merah. terbaik 👍👍👍.
and harap maklum, awal tahun ni dah naik harga.
harga sempena GST dimansuhkan - 70 sen sekeping.
nasib baik la kualitinya masih ohsem. telan jer lah 10 sen kenaikan tu kan 😄 ha ha ha ha ha...

so, kalau dtg Melaka, sila la call 012-3670243 utk order putu piring berbaloi makan ni.
dlm kul 11 pagi gitu dah boleh call. then terpulang ler nak amik kul brape.
so, check in hotel kat Melaka nanti, boleh la santai sekeluarga makan putu piring ni.
💗

😀 bye for today!