assalamualaikum 😊
salam sejahtera...

nak share sesuatu yg bermanfaat hari ni. sebaiknya yg baik-baik tu lah kita patut mulakan di hari Isnin ni kan.
up kan mood ceria, gembira dan aktif! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
lama dah kot peram entri ni dlm draft folder. baru ni hah la sempat finalize kan ayat-ayat.
sesungguhnya masa itu amat mencemburui kita-kita ni kan nak update blog πŸ˜…....
"Kereta problem? Bateri kereta kong? Jangan risau Bateri.Com akan bantu anda!"
catchy betul tagline ni.
simple.
kali pertama, mr.asben yg gunakan khidmat Bateri.Com, tapi tak amik gambar.
selang sebulan jer kot, bateri kereta saya, cik viva sayang ku tu plak baterinya kong kong kong πŸ˜“.
nak dijadikan cerita, kali kedua saya gunakan khidmat Bateri.Com pada 17.9.2019.
kali kedua ni, rezeki Bateri.Com, bateri cik viva kong kat rumah.
mr.asben call Bateri.Com sekali lagi.

Bateri.Com | Kereta problem? Bateri kereta kong?

Bateri.Com | Kereta problem? Bateri kereta kong?
aduhai. comotnya lantai! maaf ye 😌.
sedang dlm proses extend dapur time ni.

Bateri.Com | Kereta problem? Bateri kereta kong?

πŸ‘‰bayaran?
berpatutan. tidak melampau. apa yg pasti. memudahkan. servis di laman rumah πŸ‘.

πŸ‘‰mesra. bersih. cermat je kerjanya. 
saya jengah jer la dari sebalik langsir dlm rumah. tidaklah berborak secara langsung.
mr.asben saje yg deal dgn mekanik Bateri.Com tu dari awal hingga akhir.

πŸ‘‰ kawasan jajahan Bateri.Com?
kangar, alor setar, georgetown, ipoh, shah alam, KL, putrajaya, seremban, melaka, JB, kuantan, kuala terengganu & kota bharu.
basically, meliputi semenanjung malaysia.

πŸ‘‰ masa menunggu?
tak lama sgt dia nak sampai. minit-minit jer. ni depends on tempat dan trafik jalan raya.
tapi ni bukanlah masalah besar. kita menunggu di rumah, selesa πŸ˜‰.

siap-siap ada stiker. memudahkan kita nak tau la bila dijangka kong bateri kita tu.

rupanya, mekanik Bateri.Com ni ada yg parttime dan fulltime.
kalau drive 4wheel drive gini is fulltime.
yg pertama kali mr.asben guna tu, mekanik part time. drive kereta biasa. tapi still servis yg bagus la.

saya bangga. 
berusaha utk mencari pendapatan.
zaman sekarang yg dikatakan kebanyakan belia Melayu memilih kerja, salah!
zaman sekarang kerja berada di mana-mana. tidak semestinya ada pejabat.
dah takde lagi dah tuduhan sepatutnya dilemparkan bahawa belia Melayu memilih kerja.
servis membaiki kenderaan secara on-the-road.
terbaik gini. pujian melambung-lambung saya berikan kpd Bateri.Com.

😎 πŸ‘