assalamualaikum.
šŸ˜ salam sejahtera.

jom join segmen organized by saya ni. simple. tak sukar.
nak kukuhkan bloglist di blog yg berwajah baru ni.
bloglist lama dah goodbye sekali dgn template yg lama šŸ˜….
PKPB pun dah disambung, ada la masa saya mengemaskini bloglist.

Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez

syarat-syarat :
  1. follow Blog Adianiez.
  2. masukkan " https://www.adianiez.com/ " ke dlm bloglist utama blog anda.
  3. copy & paste banner di atas (link kan ke entri ini) ke dlm satu entry bertajuk " Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez ". publish!
  4. sila copy & paste link entry penyertaan anda di kotak komen sini.

sudi-sudikanlah ye join segmen saya.
if mendapat sambutan hangat, lenkali saya buat lagi dgn hadiah bentuk yg lain šŸ˜.

UPDATE 19.5.2020 :
tarikh segmen telah ditukar šŸ‘‰ 13 Mei hingga 31 Mei šŸ˜Œ. bukan hingga 26 Jun. sebab mcm terlalu lama plak tempohnya, kan šŸ‘Œ.

didahului dgn ucapan terima kasih.