assalamualaikum & salam sejahtera 😊,

alhamdulillah, berkat dari anjuran segmen saya 13-31 mei ari tu, dpt la saya jejak kawan baru, Misya yg gojes ni. dan Misya merupakan salah seorang dari 5 peserta segmen bertuah. tahniah, Misya. aduhai, baru ni hah sempat nak review blog Misya 😀.

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya
💜 Aimi Syahirah's blog ðŸ’œ

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya
inilah header terbaru blog Misya.
 ðŸ’› gorgeous!!!

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya

Misya da ubah paparan blognya yg dulu pinky pinky kepada putih suci bersih. nice. jelas. santai... blog mak-mak, sedia maklumlah kan, Misya byk berkongsi resepi masak-memasak di dapur. menarik 👍. semua resepinya simple, applicable. saya memang suka baca blog mak-mak gini. and, Misya amat best sebab rajin support other bloggers' segmen or giveaway. kerap join memeriahkan suasana di alam blogging.

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya

Review Blog | AIMI SYAHIRAH || Marvelous Misya
kisah artis pun ada 😀

memandangkan internet saya laju 😅, saya jarang mengalami masalah dlm blogging. most of the blogs yang saya singgah, blogwalking, termasuk blog Misya ni, ok je. mudah utk saya jump from one entry to another. memang spent few minutes utk baca-baca cerita terkini dan yg da lepas.


"Misya, aida screenshot ye few paparan di blog Misya untuk dipaparkan kpd kawan-kawan lain. nak menarik perhatian mereka agar berkunjung ke blog Misya 😌.

moga Misya kekal blogging, berkongsi cerita dan pengalaman. moga persahabatan kita di alam maya diakhiri dgn satu pertemuan di alam nyata ye. singgah Melaka, sila la roger dulu. dpt aida belanja keria antarabangsa ke, coconut shake Alai ke, belacan 1-2 pek ke... 😂"