Monday, June 22, 2009

AHAD... KE JOHOR BAHRU...

10 pagi kami da keluar rumah. Terus ke highway PLUS. Da janji dgn abang ipar berjumpa di tol Skudai. Kami stop b'fast di R&R Pagoh... Dari R&R ke tol Skudai Syuhada tidur. But, Nurin maintain cergas, bercakap je sepanjang jalan. Tiba di tol Skudai, sementara tunggu abang ipar tiba, saya on set untuk sessi photography... he he he...

Pura-pura tidur la konon ...

Hai ibu ... melemparkan senyuman utk gambo kenangan ...

Terjaga dari lena sebab kakak & ibu bising !

Bengang dengan ibu yg sibuk nak amik gambo dia...
Kaki Syuhada time ni tgh menendang saya dgn ganas nyer !


Da jaga ...

Kakak sempat lagi posing ...



Gerimis di JB. Dalam kul 5.00 ptg kami da pun dlm perjalanan balik Melaka. Nurin pula tewas, belum keluar JB lagi, dia da tidur... zzzzzzzzz ...


Syuhada ? Cergas kat seat belakang dgn saya. Hairan betul saya kenapa la dia tak tidur-tidur... Rupa-rupanya dia buat 'kek'!!! Adus, satu kereta busuk! Saya yang mengantuk ni pun tak senang nak melelapkan mata! Proses nyah bau saya lakukan kat R&R Pagoh.

Byk betul penjual buah - terutama durian ... Macam pasar malam!

Atas sebab-sebab tertentu, terpaksa saya mandi kan Syuhada sekali lagi. Sebagai denda - ibu pakaikan baju awak dlm boot kereta!

Aksi seksi Syuhada di boot kereta ...

4 comments:

  1. muat pulak boot kreta tu..adess!!!
    aida anak2 2 puteri ek..samalah kita....
    blum cukup tu..kena boy gak tu...

    ReplyDelete
  2. haih..g JB yer..aloolooo//len kali kalo dtg..dtg laa lama2 sket..mana tau leh jmpa

    ReplyDelete
  3. kat sini pun dh stat musim deghoyan. sok g nk kenduri dian 1 ofs.. hiks!

    ReplyDelete
  4. syahadah : boy ? on my way.... he he he.... insya'Allah, memang nak. moga Allah murahkan rezeki kami...


    cikpid : da plan nanti nak turun JB lagi. khas utk jalan-jalan. insya'Allah ada rezeki kita jumpa...


    linda : aida & family da pulun D24 & D101 1-2 minggu lepas. jadik la... rezeki Tuhan... memang best!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)