Monday, August 10, 2009

ALLAH MAHA MENDENGAR ...


Setelah bersabar dan berdoa serta berharap, akhirnya hubby dpt transfer ke Bukit Katil.

Yahoo!

Lama juga hubby berulang tiap pagi & petang Melaka - Tangkak. Sejak bulan Ogos 2003, lepas kami selamat dinikahkan. Bazir masa, tenaga & duit! Tiada peluang pekerjaan untuk saya di bandar Tangkak tu. Da usaha carik, tak dpt pun.

Ari ni hubby officially lapor diri kat Bukit Katil. Senang hati! Sebab hubby da tak perlu lagi berulang tiap hari jauh. Risau! Badan dia penat dok driving gitu tiap hari, sejam pergi & sejam balik.

*
*
*
Lebih banyak masa hubby dpt spend untuk family, terutama anak-anak dara kami la yang 2 orang tu.

Tu la... Allah Maha Mendengar doa kami. Walaupun lama, akhirnya dpt juga hajat di hati.

11 comments:

  1. alhamdullilah ...

    takde la risau sgt ek.

    ReplyDelete
  2. alhamdullillah...... dapat gak dipermudah kan sume....

    ReplyDelete
  3. hehehehe..akhirnye ..btol tu Allah Maha Mendengar

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah......
    berkat kesabaran....
    skrg da lega ckit rasa ye..... :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...

    bagus lah aida...byk masa ngan anak2..duit minyak pon jimat

    kekeke

    ReplyDelete
  6. ituyla..klu kita berdoa tapa henti..lambat atau cepat sure DIA tunaikan..tahniahh

    ReplyDelete
  7. tu la kawan-kawan.
    happy tak terkira diri ku ini.
    memang puas hati & bersyukur amat sgt!

    bab save duit minyak tu memang la.
    tu yg utama.
    sebulan lebih kurang RM250!
    tak masuk duit minyak aida lagik...

    syukur sgt...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...
    allah selalu mendengar doa hamba2 nya...

    ReplyDelete
  9. lama jugak tu yer.. 6 tahun.. tahniah..

    kakyong ade kawan yg dah 14 tahun hubby dia jd weekdn husband..

    anak 1st pun dah umur 13...

    ReplyDelete
  10. alhamdullillah..
    kalau kita sntiasa ingat kat tuhan...tuhan akan selalu ingat kat kita...
    apapun..tahniah dan byk bsyukur dia atas segalanya ye....

    ReplyDelete
  11. amin, akhirnya doa akan termakbul jua.. bestnya hubby ada di sisi selalu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)