Friday, August 28, 2009

SUSUN


Menjadi perempuan ni... Yes, perempuan, memang la best. Sebab banyak aksesori pelengkap diri. Jangan la cakap bab menghabiskan duit, kan... Dari hujung kepala hingga la ke hujung jari kaki kat bawah tu, tiap satu bahagian... hah, bahagian? Yes, tiap-tiap satu bahagian, pasti ada aksesori.

Ada 2 orang anak perempuan lagi la bertambah meriah. Tengok tu... anak2 dara saya sedang susun selipar / kasut. Selipar ayah satu jek. Selipar / kasut ibu dan anak2 yg lebih border dan terlebih banyak.
he he he...

Yang penting, pendidikan kepada anak2 mesti tiada sempadan.
Susun kasut tiap kali tiba rumah. Sentiasa tersusun.

6 comments:

  1. namapun perempuan, memang banyak aksesori :-)
    kasut pun banyak...tak kan pakai kasut yang sama banyak hari utk pi kerja...

    macam tu jugak baju kurung ke pejabat...cepatnya boring. dalam hati nak tukar semua baju2 kurung dalam almari dengan yang baru...tapi...kosnya...hahaha....

    ReplyDelete
  2. dah lumrah perempuan...kalo la saya ada gegirl nanti cam ne la agaknya ye...3baris rak kasut tu,2baris da kasut saya je....hehehe :p

    ReplyDelete
  3. masa kakyong kerja dulu pun.. kasut kakyong jer yg berbaris2 dlm rak kasut..
    kasut en ayah 2 jer.. 1 sandal, 1 kasut g kerja..

    ReplyDelete
  4. selipar ayah satu jek..tp mahal la..!tu beli satu tp harege 4 pasang selipar anak2..!!tu sajala.!!
    kita ada anak dara 2 ni..lagila.byk kena modalkan..blum lg bling2 sepesalinan..leher.tangan kaki..hahahaha

    ReplyDelete
  5. ARAPINK --> betul tu... if can dari hujung rambut hingga hujung kaki nak sewarna.

    macam aida, gi keje most of the time memang guna baju hitam & putih / hitam / putih. sebab nak gi court kan. kasut da wajib hitam. so, kasut hitam memang 4-5 pasang la. lom masuk sandal & kasut warna lain.

    ReplyDelete
  6. betul la. selipar ayah nyer mahal! berjenama.

    mcm husband aida, if nak aida kira kira semula, kasut nyer tersusun elok dlm almari kasut --> 3-4 pasang gaks tau. tak termasuk sport shoe.

    hi hihi... but kami punyer lebih byk ler!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)