Friday, September 25, 2009

ANUGERAH PEKERJA CEMERLANG

hi hi.. saje jer tajuk tu bagi gempak khas utk puas kan diri sendiri.
Mana ler ada anugerah tu kat ofis yg ciput ni ?!!
Antara lain, tajuk tu membawa maksud --> AAARGH! AKU DA KEJE ARI NI!!!
Maklum la, cuti setahun 15 hari jek, kena jimat...

Berlabuh sudah tirai Ramadhan.
Syawal yang indah da menjelang.
Da pun 6 Syawal ari ni.
Memang best, seronok dan gembira.
Terutama untuk Nurin & Syuhada, mereka memang enjoy.
Jumpa sepupu, bermain, melompat, berlari, bergelak ketawa seharian.
Bak kata abah saya, "Adui, pening kepala atuk!!"

Nak sambung citer ari tu, set rantai & gelang kristal anak2 dara baru siap hari Jumaat lepas. Tak sempat la tayang kat sini... hi hi hi...

gambar 1 : box nyer yg cantik!
gambar 2 : close-up 1 set.
gambar 3 : tu la dia set untuk 2 anak dara ku...


Syuhada tak nak pakai! Kata nyer, sakit. Alamak anak ibu ni, rugi besar!!!
Maka, Nurin yang pakai gelang Syuhada. Rantai Syuhada saya simpan balik dalam kotak.
Rantai tu pun, Nurin pakai separuh hari Raya pertama tu.
Then, dia pun da gatal tengkuk!!!
Alamak anak-anak ibu ni...

Nurin da siap di pagi Syawal yang mulia...

Photobucket

4 comments:

  1. gempak je ko aida..set kristal mmg cantekk.. tp agaknya anak mu taste brg emas belian kot..tu alergik dan gatal2..

    ReplyDelete
  2. kalo alergic tu, leh geng ngan cik ara lah anak-anak dara aida ni...tak tahan tul...

    kene beli jam emas lah ara...huhuhu...tak mampu...hehehe

    ReplyDelete
  3. aduhai adah. diorang yg heboh nak. bila da beli, tak nak plak.
    "ye la, ye la... tahun depan ibu beli emas belian berkati-kati...."

    ReplyDelete
  4. ara... makna nyer kulit mahal ler ni ye?
    pengsan la ibu ni.
    jgn ler sampai kena beli jam emas, pengsan betul-betul nanti!!!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)