Saturday, September 12, 2009

DINOSAUR

"Ibu beli kan sorang sekor.
Jangan gaduh."

*
*

Layan gambo dulu ye...

*
*






Produk McDonalds.
If gi McDonalds, da confirm 2 set Happy Meals utk anak2 dara.
Free toys --> always saya akan request untuk toys serupa.
Mengelakkan perang saudara!
Sometimes, 2 toys yang serupa tu akan ada sorang juga nak bolot.
Membuatkan yg sorang lagi memberontak.
Melebarkan mulut seluas-luasnya.
Air mata berjujuran dan lolongan yang kuat... "Ibu!!! Ayah!!!"
Aduhai.

Photobucket

7 comments:

  1. hihihi!! sama la ngn adeeb. nk happy meals smata2 nk mainan. dulu blh gak beli 1 jek. skrg kene 2 psl adief dh pndai rebut.

    ReplyDelete
  2. anak2 kakyong tak kenal hepi meal mcdonald lagi...
    sejak kakyong tak kerja ni, memang tak bawa ke fastfood xkira lah mcD, KFC, marrybrown.. sbb takde budget nak layan... hihihiii..
    tp kalo ibunyer kerja mungkin lah kot.. mau berebut juga tang menan tu..

    jemput ke blog amik kadraya ya..

    ReplyDelete
  3. kak ngah ---> tu la pasal kena beli dua. mahal plak tu kan!!!

    kak yong ---> aida ni pun bajet utk fast food hanya sebulan sekali lebih kurang. bila dpt gaji akhir bulan. selain dari mahal, aida tak nak mewah kan mereka makan2 semua tu. bukan nyer sihat sgt makan semua tu selalu-selalu.

    ReplyDelete
  4. nampak cam sebaya je dua beradik ni :)
    adik girl saya yg 2org tu pun cam tu gak....da belikan utk sorang..yg sorang lg mesti nak kena belikan jgk...nanti mula la...ade yg merajuk..

    ReplyDelete
  5. Kalo ada anak2 yg tak jauh beza umur nya...sure nak benda yg sama kan aida. Kalo sorang je dpt...habislah...ekeke.

    Teringat time kecik2 dolu...cam nie gak lah kes nye...kui kui kui.

    ReplyDelete
  6. NADIA & INTAN --> tu la dia. budak-budak le katakan. aida & adik bongsu beza 2 thn, sama mcm nurin & syuhada. aida masih ingat lagi, kami hingga sekolah rendah still berebut!!!

    maka now ni, if aida byk komplen. mak sure bagi paku buah keras semula !!! hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. nampak mcm kembar je si nurin and syuhada tu..
    berebut tu standard, kalau tak tak meriah!!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)