Tuesday, October 06, 2009

AIDILFITRI 2009 - episod 4 - jumpa blogger mommy!

Wah! Da episod 4 dah ni... Boleh anta kat Rashid Sibir proposal drama raya next year agak nyer nih! hi hi hi...

Kakak saya di Hussein Onn, Cheras buat open house on 3 Okt - 14 Syawal (Sabtu). Seperti biasa, kami adik beradik 5 org jadi tulang belakang. Saya sefamili 4 kerat ni da tiba Hussein Onn on Friday midnight. Pepagi Sabtu tu da masuk Carrefour situ beli brg2... Open house nyer dari 2pm - 10 mlm.

Saya & anak2.
First time saya pakai tudung ala Ekin ni.
Tak suka la! Tak sesuai !

Nurin, Syuhada dan kat tgh tu adalah Najwa, anak buah saya yg tersayang.

Saya bergambo dengan abang dan kakak ipar.

Ni plak kami 4 beradik... Kakak sulung da balik umah di Kajang sebab ada tetamu da tiba kat umah dia!

*
*
*
*
*

Mlm... saya beraya di rumah sorang rakan baru!
Blogger mommies!
Rumah nyer hanya beberapa minit dari rumah kakak saya.

*
*
*

...presenting...
HADANI SYAHADAH
Tengok tu anak saya, Syuhada...!
Org nak amik gambo, dia sibuk nak makan almond london.

Syuhada buat hal juga.
Tak nak amik gambar!!!

Memang seronok jumpa Syahadah. Teruja! Rakan blogger pertama yg saya temu. Malangnyer, tak byk gambo saya dpt snap. Sebab Syuhada buat hal --> dia berak!!! Tq la Adah sebab beri saya satu pampers nak salinkan Syuhada. Malu nyeeeeerr!

*
*
*
*
*

Ahad petang (15 Syawal), selepas beraya rumah kakak sulung, saya sekeluarga 4 kerat ke Seremban. Open house lagi. Pick up mak mertua dulu kat Ampangan. Then, after maghrib baru la bertolak ke Melaka, home sweet home...

Sebelum tu, sempat bergambar kenangan dengan emak dan mak mertua.

Emak ku...

Mami (mak mertua)...


Photobucket

5 comments:

  1. wow..ada jugak ek pic..saya nak buat entry gak tp tunggu la..habis semua rakan maya saya kumpulkan pic dulu..adah berak sbb dia suka la tu dtg umah saya..nak tgglkan jejak katakan..ok aida.nice to meet u!!jumpa lagi tau!!

    ReplyDelete
  2. nadia --> akan, jgn risau.

    syahadah --> definitely kita akan jumpa lagik. mesti!!! maaf ler sebab syuhada tu. dia over penat agak nyer sebab kat rumah mak ngah dia open house. maaf tau.

    ReplyDelete
  3. bestnyee aida dah dpt jumpa dgn syahadah...
    izan pun dah jumpa blogger sedaerah baru2 ni...
    mmg seronok kan!

    ReplyDelete
  4. bestkan dapat jumpa rakan2 blogger yg lain..bertambah erat la persahabatan kita...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)