Wednesday, October 07, 2009

DOK BERBORAK DARI TADI

Aparah aku nih?! Esok ada bicara kat Seremban. Fail tak susun lagik. Q&A tak siap lagik. Da kul 4:30 ni hah!!! hi hi hi... dari pagi tadik dok berborak dgn 2 long lost friends kat FB. Friends zaman sekolah rendah!!! OMG! How amazing FB nih...

*
*
*

Few minutes ago, lawyer Seremban, yang esok nak lawan kes aku tu call. Normal la. Nak kita agree on this and that. Excuse me la Datuk ( ada ke patut dia sendiri suruh aku panggil Datuk instead of Mr !!!), be professional. The matter has been postponed 5-6 times. Lagi mau itu ini. Aku pepagi nak naik Seremban. Then balik tghari dlm keadaan ngantuk kat highway tu. Penat ler!

*
*
*

Tak sempat nak jalan-jalan ke MBP or blog kawan2 ari ni dan semalam. Tersidai kat FB... But, do not worry, I'll qada' jalan-jalan ke blog kawan2 on Friday. Janji!


Photobucket

1 comment:

  1. salam aida,

    dah lama ke join facebook? naimah sejak duk sinilah kene ngan penangan fb ni... :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)