Friday, October 23, 2009

KOMPUTER MINI

::: sedang concentrate :::

::: counting.... 1... 2... 3... :::

::: posing sikit :::


Amat tepat la tindakan saya beli komputer mini untuk Nurin & Syuhada dengan saranan PM kita. Kena celik IT, berkomputer, berinternet... Pendedahan awal penggunaan mouse & keyboard. Style nak tekan. Style duduk. Style pegang.

Bagus perisian komputer mini ni. For now, 3-4 topik je bleh apply kat Nurin. Yang lain, very very good untuk Nurin di masa-masa akan dtg bila sesuai.

Photobucket

7 comments:

  1. bertuah anak2 zaman sekarang ye kak...bagus kecik2 da ade pendedahan cam ni....

    ReplyDelete
  2. akak just nak mempelbagaikan bahan pendidikan di rumah. agar suasana belajar tu biasa bagi dia. main, main juga. but, ada waktu belajar. boring belajar ni, kita belajar cara ni. boring bahan ni, kita guna bahan lain.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. salah salah..
    nurin dan hada..lepas ni bole la berfacebuk dan berblog mcm mummy kan..hehehe
    mereka mmg harus dedah dgn penggunaan It ni..entah2 nanti tiap sorang mesti ada lap top plak masing2

    ReplyDelete
  5. HADA --> bajet 2010 kan menetapkan celik IT. wireless di KL & Selangor by next year March. dgn sistem pembelajaran di sekolah guna komputer. hmmm... semua anak2 kita akan dtg akan pasti miliki komputer khas utk mereka.

    bukan sorang satu la! bankrup ibu ayah! satu utk seisi rumah....

    ReplyDelete
  6. nak beli gak la kt haziq laptop mini...berkenan bebenor die ngan laptop mama ngan papa...nak blogging pon susah..ehhehehhee

    ReplyDelete
  7. budak2 zaman sekrg memang dah celik it..bagus..bagus

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)