Monday, October 12, 2009

TADIKA SAYA - koleksi ilmu terbaru

TADIKA SAYA
Inilah tajuk utama buku-buku terbaru Nurin.
Satu set hanya RM12-50 saje.

Gambar 1 : Cerita yang diikuti dengan gambarajah yang amat besar & warna-warni. Menarik!
Gambar 2 : Jangan tak tahu, cerita in Malay languange and English! Maka, untuk para ibubapa yang kurang fluent English, boleh baca kepada anak dan belajar sekali!
Gambar 3 : Lepas setiap cerita, ada latihan untuk menguji minda anak-anak.


Satu set ada 5 buah buku dengan pelbagai cerita-ceriti kanak-kanak.
Free satu beg!

Da lama saya tak update dengan perkembangan pembelajaran Nurin. Maklumlah, dari bulan Ramadhan, masa amat mencemburui saya. Kini, Syawal menjelma, meskipun hampir berakhir, semarak Aidilfitri masih membara. Jemputan rumah terbuka masih ada. Tiada slot yang dpt saya manfaatkan untuk Nurin.

Maafkan ibu ye Nurin...

Namun... Jangan tak tahu... Saya masih lagi mengamal style mengajar di dalam kereta. Itulah satu-satunya waktu yang saya rasa, saya bersama-sama anak-anak secara privasi.

Malam ni classroom buka semula. Exam akhir tahun pun da dekat. Baju konvokesyen Nurin da pun saya beli dari tadika. If sebelum ni Nurin nombor 2, kali ni nak la dia nombor 1.

Photobucket

2 comments:

  1. Bestnyer buku tu Aida! Me pun tengah mencari-cari set buku BM pulak since Hanafi dah boleh baca dalam BM..ingat nak tunggu DBP warehouse sale ker?hemm...

    ReplyDelete
  2. re: alah..takpelah kalo belum post promo MBP..ada bynk masa lagi utk bulan ni :)

    selamat ber holiday kat glory beach resort!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)