Wednesday, November 18, 2009

NAK CITER PASAL HADIAH

Syukur dengan semua kurniaan Allah.
Saya sungguh happy sejak dua menjak ni.
Ni la di antara yang menjana kegembiraan saya...

Layanz...

*
*
*

PERTAMA :
Terima dari Hanz.
Aida jadikan tempat letak marker pen, pensil, etc. khas untuk program homeschool anak-anak.
Menarik!
Suka teramat suka! Sebab ianya black & white...
Tq Hanz.

*
*
*

KEDUA :Terima pula dari Elyn.
Bidadari dan beg make-up pink comel.
Terasa seksi bila dpt bidadari tu... hi hi hi...
"Setiap malam adalah malam pertama"...
Da pun transfer make-up ke dalam beg ni.
Sesuai!

*
*
*

KETIGA :( model beg : Nurin Nazihah )


Dari Bagskaki.com...
Top Referrer MBP untuk bulan Oktober 2009.
Sangat bagus untuk isi baju & brg anak2 dara...
Ada satu beg kecil untuk ibu simpan make-up anak2 dara juga!


*
*
*

KEEMPAT :
( model beg : Ain Syuhada )

Ni yang terbaru...
Lucky draw from Alicewonders.com - GOT BOOBIES?
Best!!! Sebab dapat menderma.
Sangat cantik... Sangat sesuai dengan saya...
I like black (and white of course)...


Love you all !

15 comments:

  1. Wah..sakan terima hadiah..best dapat beg2..very the lucky!

    ReplyDelete
  2. waaa.... meriah2..
    merangkap beg raya haji tu.. kehkehkeh!!
    congrats!

    pst.. nant kite emel psl s&p tu eh.. xdan nk karang lg.. hiks!

    ReplyDelete
  3. wah hadiah berganda-ganda..mesti la happy kan

    ReplyDelete
  4. wahhh, congrats Aida!!!

    Byk betul dapat hadiah yaa. Murah rezeki! ;)

    ReplyDelete
  5. wahh.. banyak tu hadiah.. best best!
    handbag tu hanie pun tangkap satu.. tapi kaler grey (MBP October's contest). utk got boobies dpt pursehook je

    ReplyDelete
  6. bertuah badan..mmg betul lucky day awak la aida

    ReplyDelete
  7. timasih kawan2 ku tersayang.
    tu la sebab nyer aida gila bayang skit sejak bday ari tu. sebab ter lalu byk lucky present dgn tiba-tiba... sgt tak di duga...

    kebetulan, hubby pun present kan handbag sempena bday tau. now, gi keje handbag lain, kuar jalan-jalan dgn family handbag lain, lagi satu tu rasa nyer nak jadi kan beg gi wedding / majlis apa2.

    ReplyDelete
  8. Wah, banyaknya bag! Seronoknya!

    ReplyDelete
  9. hamboiiii byk tul gift u dpt.... murah rezeki betui!!

    ReplyDelete
  10. Banyaknya dapat hadiah....sungguh bertuah :-)

    ReplyDelete
  11. Banyaknya hadiah, murah rezeki aida yer (^_^)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)