Monday, December 07, 2009

MENGALIR AIR MATA KU

Last night Syuhada tertidur awal kat sofa.
Nurin masih berjaga hingga hampir jam 12 tgh mlm.
Off television, kami berdua masuk ke bilik...
Memandangkan Syuhada da tidur, saya pun lie down sebelah Nurin.
Nak dodoikan Nurin la gamak nyer sebab dia kata mata dia tak ngantuk.

Borak-borak dgn Nurin...
Gelak-gelak dgn Nurin...

"Dah la kakak. Tidur. Esok kita borak lagi yer."
"Ok bu. Ibu popok Nurin ye?"
"Orait."

Saya cium pipi Nurin.
Nurin pejam mata.

Tiba-tiba sebak hati saya saya.
Mengalir air mata...

"Next week ibu kat Johor.
Kakak dok dgn ayah ye..."

Saya peluk Nurin erat......


Photobucket

7 comments:

  1. sayapun sedey jugak taww...mcm mana tggl asing2 mcm ni..bykkan bersabar aida..saya tahu anak2 awak manja dgn awak..dah jumpa depan mata pun..

    ReplyDelete
  2. sedeh kan bila berpisah dgn anak2..harap kak aida byk2 la sabar k..

    ReplyDelete
  3. sedihnya..sedih bila berjauhan ngan anak2..kalau saya pun tak sanggup rasa hati...tapi demi kerja kena gak la berkorban sikit...sabar ye Aida...

    ReplyDelete
  4. Yati pun sedih.
    Sabor ye Aida.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)