Wednesday, February 10, 2010

LONG HOLIDAY... YAHOO!

Yahoooooooo...
Lusa malam abis keje kul 11.
Then terus memecutkan viva 850 ku ke Bukit Katil yg dirindui.
Yang penting, akan drive penuh hati-hati.

Long holiday hingga Tuesday.
Nak balik Seremban, jumpa MIL yg da 2 bulan tak jumpa.
Nak jengah mak abah kat kg.
Asyik mereka je turun Bukit Katil, kita kena la balas ziarah.
Nanti kena sound plak... hi hi hi!!!

Alhamdullillah, hubby inform that kesihatan Nurin da beransur pulih.
Call Nurin last night, masih sengau suara dia.


Antara dialog saya dgn Nurin mlm tadi.....


Nurin : "Syuhada da tido, Win main sorang-sorang."

Ibu : "Win gi la tido, now da nak kul 11 malam. Tomorrow kan nak school."

Nurin : "Mata tak ngantuk lagi la bu. Nurin nak main dulu."

Ibu : "Ok. Nanti bila da abis main, go to sleep, ok? Jangan lewat, nanti esok nak bangun pagi. Gi sekolah."

Nurin : "Tu la ibu. Gi keje tak balik-balik. Nurin main sorang-sorang."

Dulu, dia beregu dgn saya tido lambat.
Dia teman saya gosok baju la, kemas umah la, sulam reben la, cross-stitch la, ...
Now, Nurin terasa la dia sorang diri...



p/s : nak kena gi Jusco beli fancy paper, paper yg kedut-kedut tu... ada projek besar punyer!!!


Photobucket

6 comments:

  1. wah dapat cuti panjang..suka laa syuhada ngan nurin dpt bermanja ngan ibu..dirve carefully yer aida..banyak keta org nak balik raya ni

    ReplyDelete
  2. bestkan bila ada cuti panjang, dpt jumpa semua yg tersyg...hilang ckit kerinduan dihati tu

    ReplyDelete
  3. wah.. sudah ada viva.. tak payah la naik bas lagi kan. drive carefully ye aida. jgn rushing :)

    ReplyDelete
  4. HANIE, balik naik bas tu ada gaks. penat la drive tiap minggu.

    ReplyDelete
  5. Salam Aida..
    nak bagi kat message box tapi ada prob.. nanti bagitau pasal portable Sauna yea..keloncot[at]gmail.com
    Hanz yang suruh tanya Aida. Berapa Rm dan cara2nya.. Thanks.

    ReplyDelete
  6. nadnye... wokey... jap lagi aida email.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)