Monday, August 30, 2010

Grand Prize WINNER !!!

Rezeki Ramadhan...
Rezeki mlm merdeka...

Alhamdulillah syukur...
Saya menang ni....

Grand Prize (total worth RM 320)
Blog Makeover by Jiji worth RM 250 inclusive :
  • 1 BLOG HEADER,
  • 1 BLOG TEMPLATE (blogger platform),


  • 1 BLOG BACKGROUND,
  • 15 SIDEBAR IMAGE TITLES,
  • 2 BLOG BADGES and free ads plot (125x125) for 2 months

Memang ler best tang ni, blog makeover!!!
Maklumlah, saya ni memang kurang skill IT.
Tukar template skit, bertabur widgets.
Hilang itu ini...

Khazis Boutique 'Apparel Voucher' worth RM45Nice!
Macam-macam ada...

Nabila House PFA 'Perfume & Voucher' worth RM 25

Perfume... wajib pakai everyday!
Mine ada listed.
But, nak yang lain la hi hihi...

*
*
*
*
*
*


Semua sebab menangHanz's giveaway... Ni post kemenangan - THE NEW AIDA...


Thanx a lot Hanz, I love you... mmmuah!

Tahniah kepada member yang turut menang.

1st prize : Rozy
2nd prize : Tifa
3rd prize : Suzie
4th prize : Hidayah
5th prize : CikLilyPutih
6th prize : Wan Anie
7th prize : Nadnye
8th prize : Eliss
9th prize : Fiza

Sesungguhnya, pengalaman kita berbeza.
Namun, semuanya menjadikan kita lebih dewasa dan matang.
Apa la adanya hidup ini kiranya tiada onak dan duri ?
Apa la adanya hidup ini kiranya tiada kesusahan ?
Apa yang penting... sabarrrrr.
Sesuatu yang susah, pasti ada hikmahnya.
Allah takkan menguji kita di luar kemampuan kita.
Allah Maha Penyayang lagi Maha Pengampun...

12 comments:

  1. Salam merdeka..tahniah..yup btol..setiap yg berlaku pasti ade hikmahnya.

    ReplyDelete
  2. tahniah!
    mesti cun melecun blog aida pas ni... hu jeles!

    kita exchange blog jugak nak?

    ReplyDelete
  3. tahniah aida
    saya memang tak pecaya leh menang contest nih.
    follow you too!!

    ReplyDelete
  4. EIJA : salam merdeka kembali... yes. ada hikmah nya. kena terima dgn redha.

    ReplyDelete
  5. WAN ANIE : takde hal punyer. kita x-change link yek. bleh share citer citer pe patut hi hi...

    ReplyDelete
  6. HAZLINA & ROZY : tq tq... rezeki Allah memang x disangka :-D

    ReplyDelete
  7. k aida,
    congrats lagi sekali. memang terharu entry tu tau!

    ReplyDelete
  8. aida.. tahniah.. u deserve it gal..

    ReplyDelete
  9. tq LILY and NADNYE...
    lahir dari hati yang lara.
    4-5 hari juga nak abiskan post giveaway ni.
    terbantut dek air mata yg asyik bergenang mengenang nasib!

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniahhh,...berbaloi setiap airmata yg mengalir, semua tu luahan hati kita

    ReplyDelete
  11. tahniah.. bestnya hadiah yg menang tu... bertuah

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)