Wednesday, September 15, 2010

AKU GEMBIRA ... YAHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!






Amacam Syawal korang? Surely la best punyer!

Syawal yg paling bermakna utk saya & famili... Kerana.......

Baru dpt berita, saya dpt tukar ke kastam melaka !!!!! Kuatkuasa isnin 20hb sept...

Alhamdullillah... Syukur pada Allah atas kurniaanNya ni. Alhamdullilllah....

Apa pun, saya tangguhkan 2 minggu sebab perlu settle kan kerja di JB dulu, serah tugas, abiskan minit mesyuarat yang tertangguh before raya ari tu, ada kajian kes kena pass kat boss...

Yahooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Photobucket

12 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaa.. alhamdulillahhhh... happy for u!

    :)

    ReplyDelete
  2. Wahhhh
    congratssss..
    Bersatu ngan family balikkkk..
    =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Akhirnya..berakhirlah sebuah penantian..hehehhehe..

    ReplyDelete
  4. Yahooooo jugak
    Tahniah.. tahniah...!!
    terima kasih Allah kerana mempermudahkan urusan sahabat saya =)
    Da.. happy 4 u!

    ReplyDelete
  5. tq kawan2 semua krn turut mendoakan aida...
    best sgt sgt...
    amat gembira!!!!
    tak sabar plak nak balik JB settle kan keje and serah tugas....
    nak balik negeri bekeje....
    yahoooooooooooooooooo!!!

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdullillah, akhirnya tuhan makbulkan doa aida, lega rasanya

    ReplyDelete
  7. alhamdullillah..tahniah..lepas ni x perlu berjauhan lg..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...tak sia2 kesabaran suami ngan anak2 aida..tumpang gembira.

    ReplyDelete
  9. KAK SUE : memang lega teramat lega, kak. seolah-olah dunia ni milik aida!!! happy giler...

    ReplyDelete
  10. EIJA : tq very much. berjauhan selama 9 bulan +++ memang la amat perit utk ditanggung...

    ReplyDelete
  11. ANA : sabar itu separuh dari iman. alhamdullillah... Allah takkan uji kita if tak sayang kita...

    ReplyDelete
  12. Tahniah aida, dpt kembali bersatu bersama family tersayang.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)