Friday, September 24, 2010

DETIK DETIK TERAKHIR KU ...

few minutes lagi abis la tugas aku kat JB ni.
sedang mengira detik detik terakhir ni hah...
tik tok tik tok...
vroom vroom balik melaka... yahoooooo!!!

nurin.... syuhada.... ibu on the way!!!!!!



monday start keje kat kastam melaka.
alhamdullillah.
duty diri kembali normal nanti.
bersama insan insan tersayang...

pagi tadi farewell breakfast dgn ofismate & boss.
sedih nyer waktu beri speech ringkas...

dgn housemate sewa rumah pun da ronggeng sama-sama last wednesday.
sedih juga nak tinggalkan diorang!!!!
tidur sama-sama...
makan sama-sama...
ngumpat sama-sama...
gelak sama-sama...

Sue, Kak Hana, Faezah & Sha - aida balik dulu yer.
gonna miss all of you...

Photobucket

9 comments:

  1. congrat! akhirnya makbul juga doa aida. sekali lagi dpt bersama insan2 tersayang
    (tumpang gembira)

    ReplyDelete
  2. tumpang gembira utk aida...melaka stay kat mana?

    ReplyDelete
  3. Tentu sedey nak tinggalkan kwn2 lama kan..Tapi sgt happy bila akan bersatu semula dgn familly terchenta..heeee

    ReplyDelete
  4. akak tumpang happy, janji aida dah boleh bersama semula dgn semua yg tersayang

    ReplyDelete
  5. bila dah dapat transfer ni, rasa kejap jer aida keje kat JB.. kan??

    anyway, selamat bertugas di tempat baru! :)

    ReplyDelete
  6. tahniah aida....moga lebih ceria pasneh ya...=)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)