Sunday, November 21, 2010

HUH !

wah wah wah...
lama tak hapdet ni.
blogwalking pun lama tak on.
dek krn ke'busy'an melanda 24 jam.
nak tido pun masa kurang...
sempat hapdet FB jer.

best da keje melaka.
best best best best!
tiap pagi mandi kan girls.
tiap pagi dpt peluk cium girls.
tiap pagi anta diorang ke tadika.
tiap ptg amik diorang balik ke umah.
tiap mlm dinner dgn hubby & suap girls makan.
tiap mlm homeschool dgn girls.
tiap mlm tido kan girls.
tiap mlm tido dgn hubby hi hi hi...
best best best best!

huh ! heaven on earth! alhamdullillah........



Photobucket

11 comments:

  1. wahhhh bestnya heppy camni, sah2 senyum sampai ketelinga, itulah kebahagiaan seorg ibu bila dpt bersama dgn anak2

    ReplyDelete
  2. betul betul betul tu kak sue.
    tu la syurga dunia seorang ibu & isteri...
    baru la syiok bekerja.
    stress tu ada, but, terkawal...

    ReplyDelete
  3. hhmm.. lama gak ye aida berjauhan dgn diorg...
    baru la syiok!

    ReplyDelete
  4. yes lama linda.
    sesuatu jangka masa yang tak di sangka da berakhir dengan cepat.
    kalu lebih lama, memang meroyan ler si ibu kepada 2 dara pingitan ni...

    ReplyDelete
  5. lama tak update ye...maklum la dh berkepit ngan suami balik hikhikhik
    ketabahan dan kesabaran aida selama nie memang berbaloi...klu ana blm tentu boleh survive mcm tu jauh2.

    ReplyDelete
  6. wahhh.. lamanya u tak update storyyy.. tak pa2.. paham.. org nk melepas rindu kan.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah, seronoknya, kembali pada family.
    Lama tak jenguk rumah Aida ni. :)

    ReplyDelete
  8. sangatttt la best sampai tak sempat nak update blog yer.. hehehe
    happy 4 u!

    ReplyDelete
  9. bestnya...

    ara yang masih di Segamat ni Aida :-(

    ReplyDelete
  10. hi hi hi...
    malu nyer...
    one thing tak hapdet blog sebab kat ofis tak de pc lagi. bilik baru siap, still sepah2...
    aida akan kembali aktif blogging dlm tempoh terdekat rakan-rakan tersyg...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)