Thursday, January 20, 2011

AKU MEMANG LAYAK DPT !!!

Ingat tak kisah sedih ni ???
Dan takkan terlupa da pada kisah yg penuh kegembiraan ini ???
Dua kisah yang berkaitan.
Dan "aku memang layak dpt!!!!"


Frankly speaking, saya ni memang malang if join giveaway yg berbentuk CABUTAN BERTUAH. Pendek kan perkataan, tidak bertuah ler tu. But few times saya join giveaway yg melibatkan penilaian, and kali tu saya menang tempat pertama... First, giveaway Elyn... And, giveaway Hanz yg sedih tu hu hu hu... Yg lain, ada la 2-3 lagi present tak di sangka yg amat special...


Maka, ni post special dedicated kepada Hanz. Tq kerana jadikan aida Grand Prize Winner !!!!


And hadiah nyer da complete dapat tau!!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*



Grand Prize (total worth RM 320)




sgt suka dgn blog makeover by Jiji.
semakin bersemangat ber blogging.
semakin suka menaip...
akan memperbaiki mutu persembahan kat blog ni.
agar semua suka dtg jengah-jengah cerita ceriti aida.
agar lebih ramai kawan melekat!




Khazis Boutique 'Apparel Voucher' worth RM45




aida memang suka hijau kaler gini.
sgt suka... selain dari tu favourite kaler aida ialah coklat!!!
kain ni da pun kat tailor.
aida jer tiada masa nak gi amik & pakai.
sibuk ler gamak nyer keje & famili...






Nabila House PFA 'Perfume & Voucher' worth RM 25




i like !!!!
tiap hari tukar-tukar perfume sejak bertambah koleksi lagi 2 ni.
memang tak bosan terhadap diri sendiri lagi.
long lasting tau PFA ni.
harga berpatutan plak tu...




best !

berbaloi la dgn masa yang aida spent utk giveaway hanz ni. mengarang post tu bersama dgn air mata yg turun mengalir kat pipi tanpa henti. few days aida amik masa utk complete kan karangan. nasib baik tak terlepas due date!!!!

14 comments:

  1. akak suka perfume issey miyake tu, dari dulu sampai sekrg...besttt

    ReplyDelete
  2. tahniah aida...
    berbaloi kan mengarang sambil menangis... dpt grand prize.. rezeki.. pasni terus rajin2 berblog yer... ;)

    ReplyDelete
  3. Lumayan tu, hadiah-hadiahnya. Beruntung Aida, menang.
    Yati pun sama. Kalau giveaway cabutan bertuah, tak pernah naik nama. Yang Yati masuk kuiz jawap soalan, baru menang. Hehhe...

    ReplyDelete
  4. Suke blog makeover by jiji tu...bestnya!! Tahniah!

    ReplyDelete
  5. Waaahhh...Rezeki,rezeki...Ada Ong la Aida ni... TAHNIAH dear :)

    ReplyDelete
  6. ERINZ, KAK YONG, UMI SALSABILA & AIDA : tq... rezeki murah hasil join GA hanz. kalu nak dpt cabutan bertuah, sekali tak bertuah hi hihi...

    YATI : ye la kan? nape la kita tak bertuah utk cabutan kan? kekadang naik frust. terasa tak nak join GA yg cabutan pun ada tau. but, join juga la. sokong kawan-kawan...

    ReplyDelete
  7. tahniah!kira bertuah la tu menang, tak semestinya berdasarkan cabutan, penilaian tu jauh lebih berkualiti kan?entry aida ni inspires saye la utk join mane2 GA termasuk GA aida. sape taknak kan cumanya taktermula2 lagi(takut gamaknya) hehehe..nak kene cari idea :D

    ReplyDelete
  8. sekarang keluar air mata gembira tak??
    hehe
    congrats aida :)

    ReplyDelete
  9. mamaAIMAN : aida ada musim join GA ni. but, if ada org yg jemput, normally kat chatbox tu, confirm aida join. menghargai jemputan ler gamak nyer hi hi hi...

    ReplyDelete
  10. HANIE : memang gembira sgt sgt !!!! air mata gembira ? hmmm takde la kot, sebab gembira terlompat-lompat time tu hi hi hi...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)