Tuesday, January 25, 2011

ALAMAK ! DEGUPAN JANTUNG KU DERAS !!!

hai hai hai...
korang surely da byk tgk banner HeartBeat kat blog blog kan?
yes yes yes...
aida baru jek join.

dlm 1-2 hari gak aida baca-baca, survey, ...
maklum la, before masuk kena ler tahu 100% dulu kan.

ntah nape, aida amat berkenan nak war-war kan kat semua...
sebab memang bleh buat tabung nak holiday end of 2011 nanti.
first time buat tutorial ni.
puas juga godek-godek gambar, etc...





utk join, klik banner di atas, dan terus ke heartbeat.my...
so, korang kena klik la ikon di hujung atas kiri seperti dlm gambar kat bawah ni hah...


pastu, korang akan nampak words 'Create Account' mcm kat bawah ni.
apa lagi, klik jer la...


seperti yg lain-lain, kena la isi maklumat diri ke 'My Account Information'...


hingga bawah sekali, sebagai penutup pendaftaran page ni, jgn lupa tick kotak kenit 'I agree...'...
dan klik 'continue'...
semua mcm gambar yg bawah ni ler...


yes, da pun wujud akaun HeartBeat korang tau.
but, lom abis lagi...

*
*
*
*
*
*
*

klik word 'join HB!Affiliate'...


scroll bawah sikit and klik kat 'online application'...


isi 'personal information' untuk program affiliate ni...


tgk gambar kat bawah ni, 'preferred payment information', isi la mode of payment yg korang suka. and terus tick kat kotak kenit 'I agree...' and klik 'continue'...


da nak abis da proses register ni.
klik kat word yg aida bulatkan kat bawah ni...


and klik utk dpt kan code utk promosi kan banner heartbeat.my korang kat blog korang.


and, per lagi... copy HTML code tu and tempek ke blog korang mcm selalu-selalu...
tgk gambar kat bawah ni ler ye...




senang kan ?


aida gi blog korang, confirm aida akan klik HB korang.
korang jgn lupa klik aida punyer banner plak yek kat atas tu...


so, jom register.


Photobucket

9 comments:

  1. hihihi .. nieza tak register lagik ;)

    ReplyDelete
  2. woa... dah lama plan nk buka akaun heart ni tapi asyik bertangguh smpai skrg. besh tgk akaun2 blogger yg dah cecah ratus2 ni :D

    ReplyDelete
  3. klik2 utk aida jugak!

    cantiklah belog aida skrg ni. jiji buat ye...makin semangat nak berbelog ye~

    ReplyDelete
  4. Nak gak daftar, tapi blom ada masa lagi ^_^.

    ReplyDelete
  5. CUTE MUM : will visit yours ! i like !

    NIEZA, WAN, FIZA & HANIE : register ler. bleh jadi tabung online. tak payah beli tabung gajah lagik !!! hi hi hi...

    IZAN : will visit your too... yes, cantikkan blog ni? jiji's ler, sape lagi???

    ReplyDelete
  6. salam..
    thanks for the info ehh..sy baru je register tadik..bole kumpul duit sket2..nk harap nuff sket amat..hehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)