Wednesday, January 05, 2011

CANTIK NYER !!!

huh! lewat ptg baru bleh gitu gitu kat blog ni.
out-stesen pagi tadi, up to putrajaya anta dokumen.
nak cepat punyer pasal!

memang cantik la signature baru saya ni.
cantik!
nak tak?
tunggu ye, aida sedang plan tuk GIVEAWAY ni.
mesti join yek.
kalau nak ada signature chumel mcm niSmiley




esok pagi, anak-anak dara berdua akan berangkat semula ke Cheras, ikut atuk & wan.
nape?
syuhada plak kena demam campak!!!
maka, kalau sorang up to Cheras, sorang lagi mesti follow...
hingga akhir bulan diorang dok sana.
hingga baik sepenuhnya...
tinggal la ibu & ayah single mingle...
rindu lagi kat korangSmiley




p/s : nak ngadu kat korang ni, RON 97 up lagi. aduhai, sedih!!! walaupun kta saya kta paling kecik antara kta kta besar, guna RON 97 tau. aduhai, sedih!!! harga tak terkawal, suka suki naik tiap bulan!!! aduhai, sedih!!!

Photobucket

18 comments:

  1. Aida...cantiklah umah baru :-)

    Hhhmmm..biasalah tu, lpas ni sure minyak masak plak naik even gomen ckp takkan naik.

    Barang makin lama makin naik, tapi gaji naik seciput jer.

    ReplyDelete
  2. wah..cantiknyer signature tue...:-)
    gunalah ngv...jimat skit..hehehe

    ReplyDelete
  3. FIZA : tu betul. krisis minyak skang ni pun sebab diorang nak harga di naik kan!!!!! saje je bagi gomen gabra!!!!!!

    ReplyDelete
  4. FIDA : yes memang akan di ngv kan wira aida. tgh kumpul duit ni hah. aida pun memang nak temuramah fendy pasal ngv ni.

    ReplyDelete
  5. tu la pasal..kata nak dekat pilihanraya tapi harga naik mencanak2...geram pun ada.

    wah...single mingle ye....ehem ehem

    ReplyDelete
  6. cantik....truklah skrangkn minyak naik, lps ni mst barang pun naik dan ron 95 pun akan naik gak...huhuhu...gaji xnaik camna ni....

    ReplyDelete
  7. Cantik :D saya pn dah perasan perubahan blog aida tp xtegur dulu. tp mmg makin cun! selesa di mata ringan di jari nak godek2 ;D

    ReplyDelete
  8. cantik la, nak wat GA ke nanti, nan join gak tau...

    ReplyDelete
  9. ANA : itu yg hairan. memang la da agree RON 97 akan naik tiap bulan. but, jgn la melampau ikut suka suki hati!! kata rakyat didahulukan???!

    ReplyDelete
  10. ERIN : naik harga barang tu da pasti! RON tak naik pun, slowly diorang naik kan harga by cents!!! kita jer tak perasan!!! peniaga pun tak reti-reti consider org lain !!!

    ReplyDelete
  11. WAN : tq la to jiji sebab mencantikkan blog aida yg kelam kelibut. seboleh-bolehnyer aida nak maintain blog ni "ringan". senang org nak klik klik. tak la org nyampah masuk sini hi hi hi...

    ReplyDelete
  12. ANJE : yes, nanti aida jemput semua... hadiah ready. date pun da booking dgn kerajaan negeri hi hi hi... banner jer lom sempat create...

    ReplyDelete
  13. tu ler.. semua nak naik, naik cepat jer... turun? lambat sangat...

    ReplyDelete
  14. semuanya naik... makin parah la mcm ni...

    ReplyDelete
  15. KAK SUE : cantik kan? memang cantik... nanti akak join GA yer if nak satu.

    ReplyDelete
  16. EJAN & KAK YONG : da nasib kita as pengguna tegarrrrr... naik and naik. turun? tak usah harap ler...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)