Friday, January 14, 2011

NAK AMIK ADIK BALIK ...

Smileyyeeee hah !
best best best ....
tonite up to cheras ...
nak jumpa syuhada, adik cayang bucuk ibu ... bucuk ayah ... bucuk kakak ...
ibu nak amik adik balik, sayang...
muah muah muah!!!

last night call adik ...
oh God ! rindu giler dgn adik ...
mak pun inform saya, "anak awak sibuk suruh atuk dia anta balik..."

aduh, terharu nyer ...
yes la, syuhada sure da bosan tahap gaban ...
if 2-3 days dok dgn atuk & wan memang la dia suka ...
but, now da more than a week !
memang dia bosan.... and rindu giler kat umah bkt katil ni hah ...

kakak pun da asyik sebut, "adik... adik... adik... "


adik pun da sihat according to mak.
da kembali happy... binti-bintik campak tu da dlm proses pemulihan...
tak demam lagi.
alhamdullillah adik da sihat.
next week balik tadika and play around yer darling ibu...
love u adik........... and kakak juga hi hi hi...

*
*
*
*
*
*

nak citer skit... eh! nak komplen skit...


tgh mlm tadi sempat tonton TOP CHEF 3 kat 702.
new season...
but but but... binatang yg nak dijadikan masakan tu semakin menggelikan tekak saya!
alligator.... belut.... katak terkangkang... ular orok-orok hitam legam... b*bi tu wajib la kan dlm rancangan omputeh... aduhai!!!!!
geli geli geli la!!!!!!

segala jenis binatang omputeh makan yek?
semua jenis makanan diorang nak cuba ke?
aduhai...




p/s : 1st giveaway kat blog aida da dekat... jemput join yek!

Photobucket

7 comments:

  1. kalo dh ada binatang camtu bkn setakat geli, rasa nak muntah darah lg ada laa..betoi tak?

    ReplyDelete
  2. hoyeayyy
    peluk cium utk syuhada! :D

    ReplyDelete
  3. tu akak blm tgk cite food bizzare.. lagi la haru.. sib baik diorang tak makan manusia je.. org putih mmg suka mkn bende2 yg menjijikkan.. konon adventurous.. ntah apa².. (eh, nape mcm sy pulak yg byk komplen nih??? heheh)

    ReplyDelete
  4. SYARIZA : tu la pasal. menggelikan la. pelik-pelik binatang nyer. guna la binatang yg standard, pe salah nyer...

    ReplyDelete
  5. MASLINA : bak kata mak aida, tolak batu & kayu jek diorang tu. selain tu semua diorang nak telan! hmmmm...

    ReplyDelete
  6. ATI : salam kenal gaks. yes sgt suka. da lebih seminggu terpisah dgn adik ni...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)