Monday, January 10, 2011

TOLONG INGAT KAN AKU !!!

hmmm Smiley
tak best la AJL25 last night.
tak syok.
ni pendapat peribadi la, takde yg spesel pun tentang AJL zaman skang ni.
waktu saya kecik dulu (80an & 90an) memang tertunggu AJL.
francisca peter, ramlah ram, zaiton sameon, ziana zain, etc...
zaman rock kapak dgn wings, search, lefthanded, may, etc...

best giler!

now siaran mingguan JL pun saya tak tau biler.
da 4-5 tahun tak tgk.
byk artis realiti jek.

memang ada lagu & persembahan yg best la, like faizal tahir, black.
but, feel excited tgk AJL dlm diri saya da takde...
and tak expect pun ANA RAFALLI - TOLONG INGATKAN AKU tu bleh menangSmiley
terkezut!!!

ok lupakan AJL yg tak sedap tu hi hi hi...
*
*
*
*
*
*
*
rindu nyer kat syuhada !!!!!!!!!!
tolong!!!!!!!!!!
"ibu rindu adik mcm nak giler!!!!!!!!"

::::: syuhada pose P.E.A.C.E before ikut atuk ke Cheras ari tu. sedih jer rupa dia :::::

::::: rindu nyer nak cium adik before tido mlm & waktu di kejut adik pagi-pagi :::::


nak citer.... nurin da potong rambut.
berjaya bawa dia ke kedai gunting rambut !!!!

::::: pengalaman pertama di kedai gunting rambut :::::

::::: tinggal kenangan rupa ini yer :::::

::::: ni la rambut baru saya :::::

mlm tu, asyik la dok depan cermin.
hingga tak perasan diri di skodeng oleh ibu !!!




tapi perasan juga akhir nyer...
sempat la nurin beri sign P.E.A.C.E ...



Photobucket

4 comments:

  1. hehe..
    tengah nak menggayakan rambut baru la tu
    ;)

    ReplyDelete
  2. amboi nurin... asyik adap cermin jer yer... dah comel tu... ;)

    ReplyDelete
  3. hi hi... nurin tu if da jumpa cermin, memang ngadap jer la dia benda tu.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)