Friday, February 11, 2011

SUKA SUKA HATI ...

huh ! lama gaks tak update blog...
cuti-cuti malaysia ari tu kat GBRC, kuantan...
then, terus gi kursus 3 hari kat AKMAL...
then, semlm buat keje-keje cover 3 hari yg lepas tu.
pagi ni pun, dok abis kan keje...


ptg ni ada function !!!
best !!!
kat ayer keroh country resort...


pastu siap da apply cuti hari isnin!!!
bukan nak celebrate valentine pun, saje suka suka hati nak cuti.
cuti pun byk hah hah hah .....
boleh ke gitu yek ???


tadi baru buka statement astro.
hmmmm da ada gomen tax punnnnn.
hmmmm....
hmmmm....
tu jer la bleh type bagi nak express perasaan hati.


ok la tu jek bleh update today.
nak gi make up (mcm ler reti make up pun!).
nak ready gi function....


tata... tata... tata....

Photobucket

2 comments:

  1. aida,
    make-up? wah ada function ek, mesti grand kan

    ReplyDelete
  2. ooo ye ke? tak perasan la plak kat bil baru. mahal tak tax tu?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)