Wednesday, March 16, 2011

PEMENANG BERTUAH ADIANIEZ 1ST GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA

time untuk umum kan pemenang bertuah....

pertama sekali, aida wish tq sebab sudi join GA aida. i like!!!
semua yg join (friend baru), aida akan add dlm bloglist and we can be friends forever and eva.
but aida add blog peribadi korang la, tak add blog contest korang hi hi hi...

kedua, sorry because lambat announce.
kerana... dok pilih hadiah.
ada 3 yang berkenan. but, tak dpt beli hadiah yang dicadangkan oleh sebab-sebab berikut :-
  • ada tu website penjual da tak wujud !!!
  • brg 2nd hand... carik kat mall, tak de plak brand new...
  • suggest hadiah tak inform mana aida patut beli. then merata di alam maya aida cari penjual nyer. tak berjumpa...
oleh itu... inilah hadiah yg aida pilih...

Giordano Travel Gear Kids Casual Bag

inilah pemenang nyer... Maslina tersayang ku !!!!



i like.
anak-anak dara pun da besar.
da cenderung mempunyai barang-barang sendiri.
maka, dgn travel bag baru ni insya'Allah lebih bermakna la percutian balik kg mereka.
sendiri pack baju, sendiri bawak... nice!!!








di bawah adalah dua cabutan bertuah oleh dara berdua...





tahniah...
tahniah...
tahniah...

aida akan email semua pemenang bertuah --> if korang yang bertuah tu tak bagi email earlier, sila bagi ye...

after this tak pasti akan ada lagi ke tak GA dari aida.
so far takde planning.
da ada 2-3 friends nak sponsor hadiah yg menarik giler.
but, aida takut takde masa and lambat announce hadiah cam kali ni.



lotsa luv dari,
Photobucket

11 comments:

  1. sama la ngan ana....

    nak cari mood itu balik!!!!

    ReplyDelete
  2. ingatkan kakyong yg terlepas result.. ;)

    kakyong pun lately ni busy sgt.. dok rumah pun tak menang tangan.. ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. saya bertuah.. tq yea.. saya dah email detail saya..

    ReplyDelete
  4. wahh cantik gak hadiah tuh..

    tahniah kpd pemenang..

    ReplyDelete
  5. ermm.. kena tu ggu ga kedua la gamaknya ni...
    tahniah ye semua yg menang tu!

    ReplyDelete
  6. wah cantiknya beg..red color lagi my fav color...bertuah pd yg menang..

    tahniah ya...kena tunggu 2nd GA nie..:-)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)