Sunday, May 22, 2011

WISHLIST : VAIO® Y Series Laptop



AMD® Dual-Core E-350 (1.60GHz)
Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit
Features: 11.6" LED backlit display, 4GB RAM,
500GB HDD, AMD graphics, HDMI™ out,
1.46kg (including battery)
Price: RM2,000++ (excluding the black laptop sleeve)



nota kaki : jalan-jalan kat JUSCO bandaraya melaka semlm, berkenan sgt laptop ni! as at now, tak le satu keperluan mendesak utk dibeli. but memang la tempting !!! smart... mobile... cantik... hajat di hati nak beli kaler pink hi hi hi... tapi kesian kat hubby if dia nak bwk gi kursus, mahu kena kutuk hah hah hah...



*
*
*
*

ada sape-sape tak sedang guna ni?
best tak?
lom ada time gi survey...
mcm best jugak...

*
*
*
*


:::::MacBook Air 11-inch model:::::


Photobucket

5 comments:

  1. http://goldstarmsia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai aida...
    bestnyer wish list tu...harap2 cik abg bc blog aida dan bg la ye :)

    ReplyDelete
  3. ana : husben da notice da wishlist ni... ntah bila nak dpt nih! hi hi hi...

    ReplyDelete
  4. saya mmg big fan Apple.. sedang menggunakan MBP.. sy suggest akak guna MBP atau MBA ni.. sgt bagus.. tak payah pening pala mcm guna OS Windows lain.. semua laptop sama je.. design je yg berbeza.. ada la sket² application yg tak bape sgt la kita guna tapi mungkin best.. yg penting OSnya dan bape lama blh bertahan tanpa maintenance?.. betul tak?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)