Wednesday, November 23, 2011

DA BASI ! TAPI NAK CITER :)

saya ni pattern yg kurang update dgn hal artis. nak tgk melodi tiap sunday pun sometimes terlepas! apatah lagi nak beli magazine hiburan, terasa membazir! nak tgk berita (ada ke citer artis???!) pun tak sempat kekadang... so, sesekali on la beautifulnara. dpt la update sikit. nak gaks tau skit skit gossip. so, saje la nak citer pasal FFM ke 24 20.11.2011 lepas. saya tak tgk pun, sebab on the way balik melaka dari KL :)



takde la nak citer pe. citer pasal perkara di bawah saje hi hi hi...





~ gambo semua share from beautifulnara ~

da agak dah dua ni mesti cintan-cintun punyer. just diorang still tak nak declare. sure cinta lokasi 'nur kasih' punyer... i like... sesuai... hensem guy & beautiful lady...


ni pun i suka! sesuai... diorang ni pun laku sgt sgt kat tv skang. sama-sama naik la dlm industri. elok la tu, sama-sama cari duit byk-byk and cecepat ler kawin... hope korang tak le clash. sebab korang sesuai !!!



and fauzi & lisda still pilihan couple paling paling i suka!!! lisda slim giler, cantik, ada kelaaaaas. fauzi pun hensem, mantop! sesuai la korang...


Photobucket

4 comments:

  1. wahh..kak aida updated pasal retis gitu.. hehhe... sama la dgn zie.jarang dh baca tentang kisah2 artis ni.. melodi skrg ni pun mcm dh ingt lupa waktu siarannya.. kalau dulu... sebelum siaran dh duk depan tv..

    ReplyDelete
  2. suka jugak tgk lisdawati ngan fauzi nih. serasi bersama gitu kan!

    ReplyDelete
  3. hr tu mcm dah mengaku kat melodi si remy ngan tiz tu :)

    ReplyDelete
  4. hehehheheh cantik gile baju si lis tu...
    tapi syg perot ade muncit sket.. tapi org kate tak muncit tak seksi!!! huhuhuh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)