Tuesday, November 08, 2011

HAPPY & ANGRY ... GRRRRRRRRR !!!

diakui bahawa keserabutan ibu kat ofis effect perasaan ibu kat umah.
kakak & adik jadi tempat luahan perasaan...

"ibu ni, asyik marah-marah aje la" ~sesekali terdengar-dengar kakak komplen~
sorry ye kakak & adik... ibu ni manusia biasa je.
takde kuasa mcm superMak tu hah.

but, ibu & ayah akan cuba buat korang happy go lucky always.
korang la nyawa, korang la jantung ibu & ayah...




suatu hari di jusco melaka...
terjumpa la clown giant ni.
at first anak-anak lari sebab clown ni besarrrrr!!!
but, berjaya ibu paksa diorang agar rela bergambar dgn clown giant...
yahoooooooooo...
anak-anak happy giler.
siap salam & cium tangan clown giant hi hi hi...





ni plaks di antara gift ibu beli kat langkawi ari tu.
memang anak-anak pesan nak beg Barbie...
then jumpa plaks satu kedai jual mcm2 brg angry bird!
beli la 2 kepala merah di atas dan 2 pencil case kaler merah jugaks.
ke hulu ke hilir la dgn beg Barbie ni.
memang kakak & adik happy tak terkira....





ni plaks 2 beg sandang kepala burung yg angry!
ayah beli kat PICC last week.
kali ni happy diorang tu memuncak-muncak.
happy tahap maksima...
cute! sgt cute!!!
beg ni plak diorang dok usung ke hulu ke hilir!





tu dia anak-anak ibu...
lepak secret recipe... da abis makan, tgk angry bird.
beg kepala burung tu maintain kat bahu, tak tanggal!!!


sedaya upaya ibu cuba happy kan kakak & adik.
korang semakin hari semakin tambah dewasa.
ibu nak korang ingat hari kecil korang dgn kenangan yg indah2.
yg happy! yg best!
walaupun ibu selalu angry dgn korang, tapi... hakikat nyer ibu sayang korang sgt!
moga korang membesar dgn sempurna jadi anak2 solehah...
insya'Allah...

Photobucket

6 comments:

  1. glemer betul angry bird skrg nih kan.. sampai tak boleh lepas time makan2 pun ye..

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah jengah aida..

    mujur lah anak2 kakyong x tau apa itu angry bird.. selamat.. :)

    ReplyDelete
  3. izan ~ tu la pasal. semua nak angry bird. sana angry bird, sini angry bird... huh !

    ReplyDelete
  4. kak yong ~ ni pengaruh kat tadika, kak. at first aida pun tak tau menatang per angry bird tu. diorang tau dari kawan-kawan...

    ReplyDelete
  5. hahahaaaa... dasyat kn mereka klo dh minat sesuatu!!! ekekeke.....

    ReplyDelete
  6. eus ~ tu la pasal! kita juga yg susah, kena ikut trend mereka...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)