Wednesday, November 30, 2011

MEMORI DAUN PISANG KHAS BUAT NURIN KESAYANGAN IBU & AYAH

teacher ummie bagi satu cd gambo anak-anak di tadika. teacher ummie suka ambik gambo anak-anak tiap kali diorang buat aktiviti. sebagai kenangan utk diri beliau sendiri, dan kini diberikan kepada parents... suka nyer la hati bila klik klik gambo-gambo tu satu per satu. dpt la lihat aktiviti anak-anak di tadika. lebih 400 gambo dlm cd tu, best! sebagai ibu yg anta anak-anak nyer ke tadika seharian, sometimes saya tertanya-tanya juga pe la yang diorang buat kat tadika... tq so much teacher ummie.

maka ~ post ni ibu dedicate kpd anak sulung ibu. ni la nurin kat tadika. comel. pintar. cantik! 2 tahun nurin kat tadika ummie. and lepas ni nurin akan transit juga di tadika ummie, dengan teacher ummie...


kat atas tu adalah celebration bday anak-anak di tadika awal tahun ni. kebetulan diorang bday selang sebulan, saya anta kek sekali jer la... goodie bag pun sekaligus utk 2 orang :)



nurin di sekolah. bak kata teacher ummie dia kat sekolah tekun. ikut kata :)



ni sessi taekwondo ~setiap khamis petang~



ni wajib ~ solat ~ nurin tepi sekali sebelah kiri tu. telekung tu beli kan mydin. nurin sepasang & syuhada sepasang :)



nurin & friends di taman buaya ~ lawatan luar tadika ~



~ aktiviti-aktiviti pagi dan petang ~



nurin memang ada gigi yang cantik. sebab ibu memang paksa diorang gosok gigi sejak dari kecik. tak nak ada masalah gigi langsung !



memang sgt happy dpt tgk beratus-ratus gambo dlm cd relating to aktiviti diorang kat sekolah. rasa berbaloi dok byr tadika ummie tiap bulan hi hi hi... mcm-mcm rupa... mcm ragam anak di tadika...


Photobucket

1 comment:

  1. suka nya kalo semua tadika buat macam ni kan.. bagus la inisiatif cikgu tu... ibu ayah pun gembira..


    chomel & sejuk tgk depa bersolat...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)