Thursday, November 17, 2011

PAKAI BIKINI PERGI KELAS ...


insya'Allah, akan anta nurin.
tapi bila... tak tahu lagi.
sebab pertama ~ nak tgk dulu jadual dia bila da naik darjah 1.
sebab kedua ~ swimming classes semua time keje ibu & ayah.
memang da lama simpan hasrat anta nurin class berenang ni.
tak nak la nurin jadi mcm ibu ~ kaki bangku!

bikini pun nak kena beli yg baru.
yg skang ni da mengecil, nurin da tambah ketinggian!
nak beli yg muslimah hi hi hi...
baru ada style nak gi kelas berenang!

da tau basic skills swimming, mudah la.
nurin pun minat sgt swim.
if sesiapa interested, klik jer kat banner di atas.
informations ada di situ.
utk kat melaka je ni ye, harap maklum...



"ibu sedaya upaya nak bagi yg terbaik utk kakak. dengan harapan kakak gembira, ceria dan membesar dgn sihat. ibu nak kakak dpt semua yang kakak nak. bila kakak besar, ibu nak kakak jadi serba boleh & serba tahu..."

8 comments:

  1. eliss pun nak belajar berenang jugak. belajar dengan hubby asyik tertelan banyak air jer..hahahahaaha

    ReplyDelete
  2. Salam.. insyallah, ade rezeki bole tambah lg..thanks for visiting my blog

    ReplyDelete
  3. bagus bagus.. teruskan usaha murni ni Aida..

    kakyong ni teringin juga nak antor anak, tp en suami ku nih, payah sikit.. jd kita buat mana yg boleh dulu... gud luck utk nurin..

    ReplyDelete
  4. Seronoknya belajar berenang, saya pon tingin nk blaja... Anak2 apatah lagi huhu

    ReplyDelete
  5. bguslah..sy suk tgk anak2 mcm nurin minat belajar swim.. sstgh budakkn tkut air..

    ReplyDelete
  6. eliss ~ aida pernah la belajar swimming masa kursus ari tu. but 6-7 sessi je. tak sempat pandai. setakat pas pus pas pus cara tahan nafas jek hi hi...

    akma ~ sama2 la kita visit meng visit pas ni ekk? tq juga dr aida :)

    ReplyDelete
  7. kak yong ~ aida still tgh pk utk anta, kak. masalah masa. most of the classes time aida & husben keje, so tu yg husben tak approve lagi. nurin da excited da nak belajar swimming!!!

    ajumohit & fiza ~ elok anta awal2. bila dia da besar skit lagi nanti takut dia segan la plak. anak dara ler katakan hi hi... nurin ok, tak takut air. syuhada still aida tgh brainwash - takut air sgt2!

    ReplyDelete
  8. Seronok gak kalo bdk2 blaja berenang.adriana suka gak kalo bwk ke kolam.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)