Saturday, December 31, 2011

SALAM TERAKHIR UNTUK SEMUA

4 comments:
assalamualaikum :)

lama sy x update blog ni. kurang sihat... sibuk urus nurin masuk darjah 1 lagi... keje ofis pun berlambak-lambak dek kerana nak akhir tahun kan...

tgh mlm ni akan bertukar tarikh kepada 1.1.2012. alhamdullillah, Allah panjang kan lagi umur kita semua di tahun baru. pe azam korang ekk? saya? for the very first time, takde buh per azam pun :)

menjelang akhir tahun 2011 ni, actually byk benda happy berlaku. semua tu kurniaan Allah jua :

  1. wishlist ~ grand livina impul telah pun jadik milik saya sekeluarga pada 20.11.2011. grey colour :) semakin selesa berjalan-jalan 4 sekeluarga. kta wira husben tu di trade in kan. sedih gaks nak let go dia setelah 9 tahun berbakti kpd kami since sebelum kawin lagi.
  2. saya pun now da pregnant hampir 3 bulan. happy giler bila dpt tahu. 1 tahun juga kecewa dari bulan ke bulan dok tunggu result positive. akhirnya... sukses!!! due date 29.7.2012. bulan ramadhan yang mulia. beraya dlm pantang la jawapannya saya :) so sekarang ni saya kurang sihat ~ takde selera makan... morning sickness... badmood selalu... sebab tu tak ter update blog ni, mood ke lautan pasifik !
  3. nurin da selamat daftar darjah 1 semalam... dia pun happy and excited. moga nurin jadi student yg cerdik dan baik ye...
  4. gaji saya dan husben pun naik bulan depan dek sebab sbpa, alhamdullillah... syukur. byk tak byk, naik juga, rezeki juga... rezeki anak baru la nanti...


SELAMAT TAHUN BARU 2012...

salam terakhir untuk semua dari saya di tahun 2011 :)

Photobucket